Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada birini ateşten kurtarmak

Rüyada birini ateşten kurtarmak

Rüyada birini ateşten kurtarmak sıkıntıların ve sorunların büyüyeceğine, işlerin bozulacağına, yaşamının tazeleneceğine, hasta kişilerin eskisi gibi sıhhatlerinin iyi olacağına, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, fakir fukaranın karnının doyurulacağına, toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, çalışmalarının takdir edileceğine, sevinçli ve mutlu haberler alacağına, orada meslek erbabı ve ticaret ehli kişilerle tanışacağına, kardeşleri birbirine düşürecek kötü gelişmelerin yaşanacağına, çevredeki kimselerin sıkıntı çekilen dönemde ortadan kaybolacağına, eş, dost ve akrabalardan alınan desteğin boşa gideceğine tabir olunur.

Rüyada birini ateşten kurtarmak gördüyseniz:

  • Yaratıcı plan ya da projeler farklı fırsatlar yakalamanızı sağlayabilir.

Rüyada ateşten birini kurtarmak hem geleceğinin güzel olacağına, yakın olduğu kişilerden birinin ihanetine uğrayacağına, maddi ve manevi sorunların Allah’ın izni ile zarar görmeden aşılacağına işaret eder.

Rüyada ateşten bebek kurtarmak strese gireceğine, çok yoğun çalışacağına, rüya sahibinin etrafına hayır göreceği kimselerin dolacağına, işlerin rayından çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeği ateşten kurtarmak türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine, zenginliğin kapılarının açılacağına rivayet eder.

Rüyada birini ateşten kurtarmak risk almaktan özenle kaçınacağına, yatırım yapabilme imkânı elde edeceğine, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine rivayet eder.

Rüyada ateşten kurtarmak zor zamanlar geçirileceğine ve yakın zaman içinde çeşitli zorluklar yaşanacağına, tartışmaların ve kırgınlıkların biteceğine ve yeni dostlukların başlayacağına, hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, bu sayede çok hayırlı ve büyük kısmetlerin ele geçeceğine yorulur.

Rüyada boğulurken kurtarmak kişinin sevdiklerine kavuşup, onlarla bir arada yaşamaya başlayacağına, sıkıntıların ve dertlerin artacağına, uzun süre bu kişinin kalbini almaya çalışacağına tabir olunur.

Rüyada birini idamdan kurtarmak alacağı destek ile sorunlarından kurtulacağına, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine alamet eder.

Rüyada koyunu kurttan kurtarmak yanlış davranışı olanları uyararak, ikinci bir şans vereceğine, hayallerin gerçekleşmeyeceğine ve bu yüzden fakirlik yaşanacağına, çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine ve eline geçen imkânlar zengin biri olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments