Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebek yedirmek

Rüyada bebek yedirmek

Rüyada bebek yedirmek içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, çok uzun zamandan beri sıkıntısını çektiği şeylere kavuşacağına, içinde bulunduğu sorunları çözeceğine ve çevresindeki insanlar tarafından el üstünde tutulacağına, sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon yüksekliği sayesinde rahat edileceğine, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına delalet eder.

Rüyada bebek yedirmek gördüyseniz:

  • Maddi anlamda bazı yardımlar alabilir veya maddi açıdan desteklenebilirsiniz.

Rüyada yedi parmaklı bebek görmek kurtuluş yollarına ulaşacağına, üstünlük elde edeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebek yediğini görmek fikir ve görüş ayrılıklarına düşeceğine, büyük anlaşmazlıklar yaşayacağına, kişinin geçiminin zorlaşacağına, orada tatsız olaylar yaşayacağına, bazı kişilerle karşı karşıya geleceğine delalettir.

Rüyada bebeğe yumurta yedirmek yaşanan sorunların belirsizlik yaratacağına, üzüntülerin ve tartışmaların uzun bir zaman süreceğine, aile bireylerinin bazı konularda yargısız infaz yaptığının düşünüleceğine, bol kazançlı günlere kavuşacağına delalettir.

Rüyada bebeğe karpuz yedirmek sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, dert ettiği şeyleri teker teker çözüme ulaştıracağına ve huzurlu, mutlu ve sağlıklı bir hayat süreceğine, anne ve babadan alınan dualar sayesinde hayatın her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, hayatının planlı ve programlı şekilde ilerleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe pilav yedirmek sonunda her şey düzene girdi ve kötüler yenildi denildiği bir sırada daha büyük zorluklarla yüzleşileceğine, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, elde bulunan mal ve mülkün bir kısmının elden çıkarılacağına delalettir.

Rüyada bebeğe sütlaç yedirmek çok büyük bir baskı altına gireceğine, bir sebeple hem öz güven eksikliği yaşanacağına, yapmadığı şeylerden ve söylemediği sözlerden sorumlu tutulacağına, günahsız olduğu halde günahkâr ilan edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek yemek yedirmek çok büyük bir acı duyacağına, ailesinin de büyük olacağına, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe bir şeyler yedirmek bir sebeple aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına ve epey bir süre sıkıntı çekeceğine, iş ile ilgili kararsızlıkların veya belirsizliklerin ortadan kalkacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments