Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, kötü kişiler ile irtibat kuran akrabaları ile arasındaki bağı kopartacağına ve güzel günler göreceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük sevinçler yaşayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından çabucak kurtulacağına, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini gördüyseniz:

  • Yaratıcılığınızı kullanın.

Rüyada başkasının pirinç pilavı yediğini görmek üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yedirmek başkalarına öğüt verecek bir konuma gelineceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına, çok büyük bir hata yaptığını anlayacağına ve bu hatayı düzeltmek için gece gündüz demeden kendisini yıpratarak çok büyük çaba göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı yediğini görmek yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bir sebeple büyük bir sıkıntı yaşayacağına inanılır.

Rüyada pirinç pilav görmek onuru, şerefi ve namusu ile yaşayıp gideceğine, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına işaret etmektedir.

Rüyada pirinç pilavı kavurmak işlerinde hiç beklemediği sorunlar yaşayacağına, hayatının kolaylaşacağına, elinin bollaşacağına, çevresinin kalabalıklaşacağına, keyfinin ve geçiminin yerinde olması sayesinde de insanlarla olan muhabbetinin koyulaşacağına ve güzelleşeceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına işarettir.

Rüyada beyaz pirinç pilavı görmek hane içindeki huzurunun bozulacağına, parasal ve ruhsal olarak çok iyi olunacağına, güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yanmış pirinç pilavı görmek hasta kimselerin şifa bulması ve eski güçlerine kavuşmasına, beklenen mirasın alınacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, dileklerinin ve hayallerinin hayırlısıyla gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulgur ve pirinç pilavı görmek iş hayatında terfi alınacağına, büyük bir karar verileceğine, işlerin yarattığı stresten ve gerginlikten kurtulmak için kısa süreli de olsa bir tatile çıkılacağına, elinin döneceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments