Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe patates yedirmek

Rüyada bebeğe patates yedirmek

Rüyada bebeğe patates yedirmek sorumsuz bir kişiye haddinin bildirileceğine, günden güne daha artan başarılar kazanacağına, insanların yolunu aydınlatacağına, onlara hocalık edeceğine, maddi sorunlar olmadan, sakin ve huzurlu bir durum içinde olunacağına, rüya sahibinin her muradının gerçek olacağına, işinin ehli olacağına, bunun hem meslek hem de özel hayatına darbe vuracağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe patates yedirmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıklamadan önce diğerlerinin önerilerini dinlemelisiniz.

Rüyada bebeğe patates yedirmek dost ve akrabalarından alacağı yardım sayesinde çok zor durumlardan kurtulacağına, kanına da kan katacak olaylar yaşanacağına, büyük yatırımlar gerçekleştirileceğine ve elde edilen kazançlar sayesinde bir işe sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek kendisini hiç olmadığı kadar sıkışmış hissedeceğine, kendisine dert ettiği şeyleri atlatmayı ve unutmayı bileceğine, bazı çalışmaların büyük kazanç sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates kızartması yediğini görmek kısa bir süre sonra da beklediği büyük başarıyı elde ederek alnının akıyla işlerin üstesinden geleceğine, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, işlerinin günden güne daha kötü bir hal alacağına alamet eder.

Rüyada çiğ patates yediğini görmek hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına, bütün sıkıntılarını ve sorunlarını çok emek vererek kısa zamanda ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Rüyada patates yediğini görmek aile bireyler içinde tartışmaların çıkmasına sebep olan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, dünya mallarının ve nimetlerinin en iyilerine ulaşacağına, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, başarılarının artacağına, çok büyük bir özgüvene sahip olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada patates salatası yediğini görmek işinden geri kalacağına, geçim derdini bırakıp, canının derdine düşeceğine, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, çok sıkıntılı ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek çok zor bir durumun üstesinden geleceğine, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına, büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, hastalıklarından kurtulacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments