Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek huzurunun kaçacağına, hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, insanların takdir ettiği ve hayran olduğu bir kişi olunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, çok yorulduğuna ve yapacağı şeyler sayesinde hayatında çok büyük değişiklikler olacağına, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine, gayrimenkul veya taşınmaz bir mülk sahibi olacağına, büyük ve güzel işler yapacağına, işlerinin bozulacağına ve hayatının ters yönde ilerleyeceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış patates yediğini gördüyseniz:

  • Bir kimseye yabancılaşabilir, ayrılabilirsiniz.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek huzura kavuşacağına, kişiyi hayal kırıklığına uğratmayacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, parlak bir kariyere sahip olunacağına yorulur.

Rüyada haşlama patates görmek gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, endişe duyduğu konularda çok zarar göreceğine, rüyayı gören kişinin sonradan çok pişman olup üzüleceği sözler sarf edeceğine ya da hareketlerde bulunacağına rivayet eder.

Rüyada haşlanan patates görmek çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine, başından uğursuzlukların ve belaların eksik olmayacağına, büyük sıkıntılar çekileceğine inanılır.

Rüyada patates haşlaması yemek para pul sahibi olacağına, aklına koyduğu şeyi kısa zamanda gerçekleştireceğine, tam bu sorunlar bitti derken bir hastalık ile imtihan edileceğine, endişe duyulan olayların düzeleceğine, sıkıntıların kısa zamanda sona ereceğine, hastalıkların son bulacağına alamet eder.

Rüyada patates haşlama görmek üst mevkilere terfi edilmek gibi bir onura nail olunacağına, hatta kendi işinin sahibi olabileceğine, çalışmaların yakın bir zaman içinde çok hayırlı sonuçlar vereceğine ve kazanılacak başarılar sayesinde herkes tarafından parmakla gösterilecek bir kişi olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates soymak sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, büyük bir yükten kurtulacağına, nerede hata yaptığını sorgulayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada haşlanmış patates görmek alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, kişinin eline geçecek olan büyük bir fırsata, kişinin her daim iyi anılacağına işaret eder.

Rüyada haşlamış patates görmek eksikliklerini kapatıp, hatalarını telafi etme yoluna gideceğine, kafanın rahat olması sayesinde başka işlerle ilgilenileceğine, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments