Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek hakkaniyetine göre değer kazanacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına, aile büyüklerinden birinin sağlığı ile ilgili olarak kötü haber bir haber alınacağına, onlar adına aç insanları doyuracağına, fakir çocukları giydireceğine, kırgınlıkların ve küslüklerin sona ereceğine ve mutluluk verecek bir konuda adım atılacağına, ekmeğinin çoğalacağına, kısa süre içinde büyük gelişmeler kaydedileceğine, maddi olarak çok huzurlu olunacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, eline geçen imkânları gerektiği gibi kullanamayacağına yorulur.

Rüyada kızartılmış patates yediğini gördüyseniz:

  • İlerlemenizi durdurmak zor görünüyor.

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek düşmanlara sahip ise, onlara galip geleceğine, yapılacak işlerden sonra yeni iş teklifleri alınacağına, insanların hayranlığını kazanacağına tabir olunur.

Rüyada kızartılmış patates görmek amacına ulaşabileceğine, ferahlayacağına, esenliği bulacağına ve hoş zamanlar geçireceğine, büyük başarılar ve ödüller ile dönülmesi durumunda ödülden pay verileceğine işaret eder.

Rüyada kızartılmış patates yemek geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, iş dünyasının önde gelen kişilerinden biri olunacağına, sevilen bir kişi olunması sayesinde her zaman insanların desteğine mazhar olunacağına ve zor zamanlar geçiren bir akrabaya yardım edileceğine işarettir.

Rüyada kızartılmış balık yediğini görmek hayalini kurduğu şeyleri yapmaya başlayacağına, bazı konulardaki tavır ve davranışlarınızdan dolayı pişmanlık yaşayacağınıza, işlerin hayırlı kapılar açacağına, fırsatların kısa süre içinde aile hayatına büyük ve güzel haberler getireceğine işarettir.

Rüyada kızartılmış hamur görmek beklenmedik bir yerden büyük parasal destek geleceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, düşmanlarının kendisinden uzaklaşacağına rivayet eder.

Rüyada kızartılmış ekmek zamanında çok sorun yaratacağı düşünülen bir çalışmanın daha büyük zararlara ve sıkıntılara neden olacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, çalışmalarının kendisine mutluluk getireceğine, geçim derdinin sona ereceğine, sağlığının yerine geleceğine ve hayatının daha eğlenceli bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kızartılmış balık görmek yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına, kazancının epey düşeceğine ve aile hayatında hiç aklına gelmeyecek olaylar ile karşılaşacağına, zorlukları aşacağına alamet eder.

Rüyada kızartılmış ekmek yemek zararlı bir işin ortasında kalınacağna, aşılan engellerin tekrar başgöstereceğine, haklı olunan bir olayda haksız duruma düşüleceğine ve adım atılan işte ortaya konulmuş olan çalışmanın kötü bir olayla yarıda kalacağına, her işinde iyilikle karşılaşacağına ve hastalık çekmeden, yaşlılığında da rahat edeceğine, kısa süre içinde evlat sahibi olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments