Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates salatası yediğini görmek

Rüyada patates salatası yediğini görmek

Rüyada patates salatası yediğini görmek sinirlerinin yıpranacağına, gülen gözlerin ışığının söneceğine, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, yeni çalışmalar ve alınmış olan borçların ödenmesi için çok büyük bir azimle çalışılacağına ve iş dünyasında çok iyi bir konuma getirileceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına, endişe duyduğu bütün konuların çözüme kavuşacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok rahat edilecek bir işe girileceğine, büyük bir kazanç elde edileceğine, gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, sahip olacağı malın faazlalığına, başının hiç dara düşmeyeceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine işaret eder.

Rüyada patates salatası yediğini gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan herkese bahsetmeniz durumunda eleştiri veya şikayetlerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada patates salatası yediğini görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, hayat içinde yeni ve bembeyaz bir sayfa açılacağına, karşısına çıkan bazı kötü olaylardan sonra güzel bir döneme gireceğine, kendisini rahat ettirecek bir iş yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada patates salatası görmek çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, eğitim hayatında çok üst kademelere çıkacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, kendisi için faydalı şeyler yapacağına delalettir.

Rüyada patates salatası yapmak etraftaki insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, maddi anlamda bir anda statü atlayacağına, kazancının ve rızkının da garanti olacağına işaret eder.

Rüyada patates salatası yemek yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına, daha da büyüyüp ödenmeyecek hale geleceğine, ilerde kişinin başına türlü sıkıntılar geleceğine, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada salata yediğini görmek zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına, yaşanacak sıkıntılı bir durum yüzünden çok kötü şeylerin ortaya çıkacağına, paradan ve maldan ziyade insanlığa değer vereceğine işarettir.

Rüyada marul salatası yediğini görmek rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, kirli işlere bulaşacağına, kendini tehlikelere atacağına ve hatalar yapacağı bir dönem geçireceğine, zararlı alışkanlıkların sona erdirileceğine, sorun yaratan kişilerin uzaklaştırılacağına işaret eder.

Rüyada patates yediğini görmek eşinin sahip olduğu mal ve mülkler üzerinden yepyeni bir hayata atılacağına, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine, aile hayatının çok güzel bir hal alacağına işaret etmektedir.

Rüyada patates kızartması yediğini görmek çok büyük ve hayırlı kazançlar ile çok hayırlı işlere imza atılacağına, yapılan işte ustalaşılacağına, hayallerini ve isteklerini yerine getirmek için var gücü ile mücadele edeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments