Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe ekmek yedirmek

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek yapılan hataların kısa bir süre içinde telafi edileceğine, hayatının afiyette geçeceğine, ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına, deniz aşırı işler yapılacağına, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, kazancın artacağına, arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, ortaya çok başarılı ve kazançlı çalışmalar konulacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek gördüyseniz:

  • Çözüm üretirken bazı prensiplerinizde ödün vermemek için çaba göstermenizde fayda var.

Rüyada bebeğe ekmek yedirmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, eline geçen kazanç sayesinde rahata kavuşacağına, ün ve itibar sahibi olacağına inanılır.

Rüyada köpeğe ekmek yedirmek elinde bulunan imkânları çok hayırlı bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok iyi bir hal alacağına, sorunlarının kısa zaman içinde biteceğine, kazancının artacağına,, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına işaret eder.

Rüyada ekmek yediğini görmek evinde kaynayan tenceresinin boş kalacağına, dileklerin yerine geleceğine, rakiplerine karşı fark atacağına rivayet eder.

Rüyada ekmek arası köfte yediğini görmek bir toplulukla beraber hareket edileceğine, hayatıyla ilgili kararlar almadan önce muhakkak ailesine danışacağına, işlerin çok ters gitmeye başlayacağına inanılır.

Rüyada ekmek arası yediğini görmek sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, işlerin her zamankinden daha iyi bir şekilde ilerleyeceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına delalet eder.

Rüyada yağlı ekmek yediğini görmek sistemli bir şekilde işleyen bir projede yaşanacak bir aksilik yüzünden işlerin rayından çıkacağına, dost ya da akrabalardan biri ile bir yola çıkılacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada başkasının ekmek yediğini görmek birikmiş parasının olacağına, yakın bir arkadaşa iş imkanı sağlanacağına, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına işarettir.

Rüyada taze ekmek yediğini görmek eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, kara bulutların ve melanetin dağılacağına, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments