Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patates kızartması yediğini görmek

Rüyada patates kızartması yediğini görmek

Rüyada patates kızartması yediğini görmek daha sonra işlerin açılacağına, iyi şartlara kavuşacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, çok daha iyi günler göreceğine, ruhunda duyacağı çok büyük bir boşluk yüzünden insanlardan uzaklaşacağına, çok kötü günler geçirdikten sonra kendisini toparlayarak işine ve hayatına geri döneceğine, kazancını katbekat arttıracağına, maddi ve manevi olarak sorun yaşayacağına, sırtının da pek olacağı noktalara çıkacağına tabir olunur.

Rüyada patates kızartması yediğini gördüyseniz:

  • Dost çevrenizle bir arada bulunabilirsiniz.

Rüyada patates kızartması yediğini görmek eline geçen fırsatların yarar sağlamayacağına, kötü halden iyi hale geçeceğine, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine alamet eder.

Rüyada patates yediğini görmek alışveriş merkezlerinde vakit geçireceğine, bazı konser etkinliklerine katılacağına, neşeli ve mutlu bir kişi olunacağına, huzursuzluk yaşanacağına, maddi olarak epey kayıp verileceğine alamet eder.

Rüyada haşlanmış patates yediğini görmek giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine, aniden evlilik kararı alacağına veya sevdiği insanı ailesiyle tanıştırmak isteyeceğine, özellikle anne ve babasına karşı gelerek büyük günah işleyeceğine yorulur.

Rüyada çiğ patates yediğini görmek yapacağı diğer işlerin de çok ses getiren çalışmalar olması sayesinde büyük bir özgüvene kavuşup kendi işini kuracağına, sevdiklerini de koruyacağına, başarılarının hiç eksilmeyeceğine, makamının sarsılmayacağına inanılır.

Rüyada bebeğe patates yedirmek işleri büyütme sürecine girileceğine, istediği noktalara geleceğine, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada kızartılmış patates yediğini görmek hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, herkesten ırak bir şekilde yaşayacağına, huzurlu ve sağlıklı olunacağına işaret eder.

Rüyada patates salatası yediğini görmek kendini yiyip bitireceğine, çok üzüntülü olaylar içinde kalacağına, burnunun dikine giden çocuklara ve rüya sahibinin emeklerinin boşa gideceğine, her gün bir önceki günden daha çok iş yapılacağına işaret eder.

Rüyada tavada patates kızartmak ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına, iyi halini yitireceğine, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments