Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada küpe takmak

Rüyada küpe takmak

Rüyada küpe takmak refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, sevinçli haberlerin alınacağına, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına, bu sayede hayır getiren adımlar atılacağına ve sıkıntıların kısa sürede mutluluğa dönüşeceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, problemlerinin de çözümlerine kavuşacağına, keyfinin ve ağız tadının kaçacağına, onu yapmadığı şeylerden sorumlu tutacağına, işlerindeki bereketin kaçacağına, amacına ulaşacağına bu sayede keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada küpe takmak gördüyseniz:

  • Elinize daha önceden verilmiş kararları ilgilendiren bilgi veya haberler geçebilir.

Rüyada erkek çocuğa küpe takmak soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine alamet etmektedir.

Rüyada beyaz inci küpe takmak sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, kazancın sürekli artacağına, girilen bütün işlerde zarar edileceğine inanılır.

Rüyada dişine küpe takmak omuzunda ağlayacağı kişilerin olduğunu bilmek de çok iyi hissetmesine yarayacağına, çok büyük aksilikler ile karşılaşacağına, her birine ayrı ayrı teşekkür edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada mor küpe takmak atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, aile hayatı içinde büyük mutluluklar yaşayacağına, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, zorluklarını aşmak için insanlardan destek göreceğine, olumlu gelişmelerle ve enerjisi yüksek kimselerle karşılaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada iki küpe takmak çok rahat bir nefes alacağına, bazı sorunların uzun zaman boyunca devam edeceğine, yaşanan sıkıntıların ardından çok hayırlı ve güzel günlerin geleceğine işarettir.

Rüyada erkeğe küpe takmak bir sebeple çok sıkıntılı ve üzüntülü dönemler geçireceğine, aksiliklerin aşılacağına, dualarının ve dileklerinin kabul olacağına delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı taşlı küpe takmak işinde ustalaşacağına, geniş ve bol rızık elde edeceğine, çok büyük mutluluklar tadacağına, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine, koşulların her geçen gün düzeleceğine delalet etmektedir.

Rüyada sağ kulağa küpe takmak yaşadığı hayatın ve Allah’ın kendisine sunduklarının farkında olarak her gün şükrü eda edeceğine, karşısına çıkan engelleri çok zorluk çekmeden kısa bir zaman içinde atlatacağına, eline geçen fırsatları başarılı ve büyük kazanç sağlayacak şekilde kullanacağına ve çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, zamanı daha doğru kullanmak için uğraşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments