Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pırlanta küpe takmak

Rüyada pırlanta küpe takmak

Rüyada pırlanta küpe takmak hayır getirecek bir işe girileceğine, bu işte büyük bir başarıya imza atılacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, katı düşüncelerinden ve tavırlarından vazgeçeceğine, evliyseniz eşle iyi geçime, gayrimenkul işine girileceğine ve bu sayede büyük bir zenginliğe kavuşulacağına, ele geçen kazancın günden güne azalacağına, sergilediği başarılı işler sayesinde insanlardan takdir alacağına işaret eder.

Rüyada pırlanta küpe takmak gördüyseniz:

  • O nedenle sevdiğiniz kişileri aramanızda fayda var.

Rüyada pırlanta küpe takmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, şans ve bereket kapılarının açılacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine, işlerinin bozulacağına, üzülmesine neden olacak haberler alacağına ve olaylar yaşayacağına, dualarından hayır görmeyeceğine tabir olunur.

Rüyada pırlanta küpe görmek kişinin adeta gençleşeceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, yaşam enerjisine kavuşacağına, zor zamanlar yaşayacağına, büyük bir istek ve sevinçle girdiği işten büyük bir zarara uğrayarak çıkacağına delalet etmektedir.

Rüyada altın pırlanta küpe görmek deyim yerindeyse kendisini yeniden yaratacağına, ancak daha önceden kendisini tanıyan kötü kalpli ve zalim birisi tarafından yine kötülüğe çekilmeye çalışılacağına, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, mutlu bir ruh haline girileceğine ve olumlu eleştirilere maruz kalınacağına alamet eder.

Rüyada pırlanta küpe almak yetenekler ve beceriler sayesinde haklı bir zenginliğe kavuşulacağına, yaşadığı yerden uzak kalacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine delalet eder.

Rüyada pırlanta küpe kaybetmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine ve evlat sahibi olacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine yorulur.

Rüyada parmağa pırlanta yüzük takmak düzeninin yıkılmayacağına, yapılan bir işte yüklü miktarda para elde edileceğine, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine rivayet eder.

Rüyada tek taş pırlanta yüzük takmak herkesin kavuşmayı istediği hayata sahip olacağına, onu darda bırakmayacağına, iş hayatında çok büyük bir düşüş yaşanacağına inanılır.

Rüyada pırlanta bilezik takmak hayallerinin gerçekleşeceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine, sevilen bir kişi ile ters düşüleceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments