Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada lokma yediğini görmek

Rüyada lokma yediğini görmek

Rüyada lokma yediğini görmek kötü ve dar gününde yanında olan bir kişiye haksızlık ederek onu kaybedeceğine, kazancının da eksilmeyeceğine, sıkıntılarını çözeceğine, inancından ve ibadetinden vazgeçmeyeceğine ve ahiret hayatı için de güzel işler yapacağına, sıkıntı çektiği zamanları rahat bir şekilde atlatacağına, iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, kazancın günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle birlikte çalışılacağına, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına delalet etmektedir.

Rüyada lokma yediğini gördüyseniz:

  • Kendinizi korumak kaydıyla, şüpheleri bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada lokma yediğini görmek güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, kendi bildiğini okuyacağına, temiz ahlakından yaşadığı olaylar ve düşünceleri doğrultusunda ödün vereceğine, rızkının ve zenginliğinin de garanti olacağına, ancak bu kişilerin pes etmemesinden ötürü kendilerine büyük bir ders vereceğine inanılır.

Rüyada bir lokma ekmek yemek sevdiği kişilerle çok mutlu olacağına, sıkıntıların, sorunların ve musibetlerin sona ereceğine, işlerinin kısa zamanda açılacağına, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada lokma dökmek ele geçecek ve devamı olmayacak mala, sevdiği insana kavuşacağına, hayallerine kavuşacağına, mutlu olacağına, rahat bir hayat süreceğine delalet eder.

Rüyada lokma tatlı görmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, itibar edineceğine tabir olunur.

Rüyada lokmayı yutamamak yeni işlere gireceğine, kendisini zora sokan ve sıkan şeylerden bu sayede kurtulacağına, endişelerini ve üzüntülerini atlatacağına işarettir.

Rüyada birinden lokma almak büyük başarılar elde edeceğine, bir miktar para kaybedeceğine ve üzüntü yaşayacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine delalettir.

Rüyada lokma yapmak hem kendisini yenilemeye çalışacağına hem de çok daha sosyal bir kişi olup iş hayatı ve aile hayatı içinde hergün biraz daha fazla hissettiği baskılardan ve sıkıntılardan biraz olsun kurtulmaya çalışacağına, çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük üzüntüler yaşadığı bir dönemi geride bırakacağına delalet eder.

Rüyada ağızdan lokma çıkarmak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, bu kazanılanların rüyayı gören kişinin ihtiyaçlarını karşılamayacağına, rakiplerine karşı da üstünlük kazanacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments