Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzındaki dişi görmek

Rüyada ağzındaki dişi görmek

Rüyada ağzındaki dişi görmek büyük bir maddi kayba uğranacağına, girilen bir işte beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına,  uzun bir zamandan beri devam eden ve evlilikle noktalanacağı düşünülen bir birlikteliğin sona ereceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına ve huzurlu bir hayat süreceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, hasta iseniz yakın zamanda şifa bulacağınıza, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yaşadığı kötü olaylar yüzünden ruhunda oluşan yaraları sarmak için çok büyük bir çaba sarfedeceğine, hayırlı bir kısmet ile tanışıp üzüntülü ve sorunlu ruh halinden kurtulup yine gülmeye ve eğlenmeye başlayacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağzındaki dişi gördüyseniz:

  • Üzerinizdeki etkiler hem iyi, hem kötü sayılabilecek niteliktedirler.

Rüyada ağzındaki dişi görmek yeni işlere atılacağına, başka sorun varsa ortadan kaldırılacağına, insanlar arasında çok saygın bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada dişinin ağzına düştüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, yılların emeği olan sermayesi ile iş hayatında edindiği bilgileri bir araya getirerek, cesaret ve inançla hareket edeceğine, her geçen günün daha sıkıntılı bir şekilde biteceğine delalettir.

Rüyada dişinde leke görmek kırılan umutların tekrar filizleneceğine, maddi ve manevi olarak çok zor günler geçireceğine, rüya sahibinin mutluluğua kavuşacağına ve daha güzel ve hayırlı günler göreceğine işarettir.

Rüyada tavşan dişi görmek iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına, atacağı adımlar sayesinde ses getiren bir kişi olacağına, iş hayatında büyük atılımlar yapılacağına yorulur.

Rüyada dişi fare görmek eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine ve bu işi öğrendikten sonra adını herkesin duymasını sağlayacak başarılara imza atacağına yorulur.

Rüyada dişi çektirmek kötü bir alışkanlığından kurtulacağına, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına, kazanç ve şifa kapılarına ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada dişi şişmiş görmek ağlayacağına ve dertleneceğine, kafasını toparlayacağına, günlerinin güzelleşeceğine, etrafının gerçek ve hayırlı dostlarla dolacağına yorulmaktadır.

Rüyada dişi dökülmüş birini görmek işlerin ters gideceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, rüya sahibinin bir takım kişisel sorunlarla karşılaşıp evinden çıkamayacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments