Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada dişinin ağzına düştüğünü görmek

Rüyada dişinin ağzına düştüğünü görmek

Rüyada dişinin ağzına düştüğünü görmek yaşamının uzun olacağına, maddi anlamda zayıflayacağına, girdiği işlerde istediği başarıyı elde edeceğine, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük adımlar atılacağına, uzun zamandan beri üzerinde düşündüğü bir işten ötürü hayırlı kişiler ile irtibat kuracağına, çok büyük kazanç sağlanacağına delalettir.

Rüyada dişinin ağzına düştüğünü gördüyseniz:

  • İst üste gelen kutlamalara katılmak için hediyeler almak zorunda kalacaksınız.

Rüyada dişinin ağzına düştüğünü görmek istediği evde oturacağına, borçluysa borcunu ödeyeceğine, güzel bir gelecek sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağzındaki dişi görmek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada çürük dişinin düştüğünü görmek sıkıntıların, tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine ve haneye eskisi gibi bolluk ve bereket yağacağına, ortak bir noktada bulaşamayacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde insanların dikkatini çekeceğine rivayet eder.

Rüyada bir başkasının dişinin düştüğünü görmek sıkıntı yaşanacağına, hem de sevdiklerinin olacağına, hayata karşı zayıf davranmayacağına tabir olunur.

Rüyada azı dişin düştüğünü görmek onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, uzun bir dönemden beri devam eden bütün sıkıntıların silineceğine ve çok büyük bir rahatlık ve mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişinin düştüğünü görmek sorun yaşasalar da her sıkıntının hane içinde kalacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, mutluluğunun ve konforunun da kaçacağına delalet etmektedir.

Rüyada dişin kanayarak düştüğünü görmek işlerinin rast gideceğine, kıskanç kişiler tarafından aile bireylerinin arasına nifak sokulacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha da iyi olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine delalettir.

Rüyada annesinin dişinin düştüğünü görmek son zamanlarda kötü giden her şeyin düzeleceğine, dertlerin son bulacağına, sorunlu zamanlar geçireceğine, sevmediği kişileri yakın bir zamanda hayatından çıkarması sayesinde rahata ereceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments