Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bebeğe çarpmak

Rüyada bebeğe çarpmak

Rüyada bebeğe çarpmak maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, rızkındaki artış sayesinde hem evini daha iyi geçindireceğine, her açıdan farklılıklar olacağına, sıkıntıların sona ereceğine, dertlerin, kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, el attığı bütün işlerde başarıya ulaşacağına ve hayatının mutluluk, huzur ve ferahlık içinde geçeceğine, atılacak adımlar ve ortaya konulacak projeler sayesinde çok büyük kazanç elde edileceğine, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine ve büyük üzüntüler yaşayacağına, ancak yakın bir kişiden kaynaklanacak olan bir sorunun daha büyük bir baş ağrısı yaratacağına delalet etmektedir.

Rüyada bebeğe çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı konulardaki pozisyonunuzu veya ilerlemenizi değerlendirirken tuhaf yöntemler seçiyor olabilirsiniz.

Rüyada bebeğe çarpmak makama ve rızka sahip olacağına, büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine, yeni bir eğitim kurumuna girileceğine işarettir.

Rüyada bir arabaya çarpmak malını ve parasını sağlama alacağına, kendisini çekemeyen insanların çok kötü durumlara düşeceğine, çok büyük özgüven kazanacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla çarpmak yakın bir zaman içinde yaptığı bu şeyden pişman olup etrafındaki insanları bu konuda çok uyaracağına, çok büyük ve zor işlerle uğraşmak zorunda kalacağına, ticaretinin büyüyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başı çarpmak işlerini bir türlü toparlayamayacağına, kazanılan başarılar sayesinde yüklü miktarda para kazanılacağına ve huzurlu ve mutlu bir hayat sürüleceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine alamet eder.

Rüyada polis arabasına çarpmak daha önce hiç ilgili olmadığı bir işe gireceğine, yeni ve güzel iş teklifleri alacağına, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, tam herşeyin bittiğini ve hayallerinin suya düştüğünü düşünürken işlerinin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada araba çarpmak işlerinin karışacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına, yapılan tüm işlerin boşa çıkmasından ötürü maddi durumun bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada birinin yüzüne kapı çarpmak bir sebeple rüya sahibinin deyim yerindeyse yıkılacağına, iyi kısmetleri olacağına, maddi anlamda güç kazanmak için doğru girişimler yapacağına yorulmaktadır.

Rüyada düşüp başını çarpmak parasal konularda kolaylık içinde yaşayacağına, eline geçene para sayesinde hanesine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, çalışma hayatında çok iyi bir noktaya gelineceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments