Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada araba çarpmak

Rüyada araba çarpmak

Rüyada araba çarpmak hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine, işlerine dört elle sarılacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, fena insanlar ile bazı sorunlar yaşanacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine işarettir.

Rüyada araba çarpmak gördüyseniz:

  • Bazı kişiler bazı hareketlerinin nedenlerine zemin hazırlamak veya kendi çıkarları için kullanmak adına gerçekleri çarpıtabilirler.

Rüyada araba sürüp çarpmak dertlerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına, başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, mallarının ve parasının artması sayesinde zenginliğinin de çoğalacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak doğru kişilerle çıkılan yolda büyük başarılar elde edileceğine, geçim derdine düşeceğine ve kötü şeyler yaşayacağına, büyük bir zenginliğe ve üne kavuşulacağına, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına, yapılan hataların kısa sürede telafi edileceğine alamet eder.

Rüyada arabayla eve çarpmak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, işlerin yeni kapılar açacağına, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada arabaya arkadan çarpmak sevdiklerine kavuşacağına, bir insanın yaşayabileceği en güzel ve en kutsal duyguları yaşama şansına sahip olacağına, rahat edeceğine, güzel bir hayatı olacağına inanılır.

Rüyada arabayla koyuna çarpmak elindeki işten büyük zararlar göreceğine, bol rızık ve para sahibi olacağına, kafasının sakinleşeceğine inanılır.

Rüyada birine araba çarpmak dinde olgunlaşacağına, çok büyük bir saygınlığa ve başarıya kavuşacağına, yaşanan üzücü ve acı olayların unutulacağına, endişeli bekleyişlerin hayırlı biteceğine alamet eder.

Rüyada arabayla duvara çarpmak problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına, kendisini üzen ve yoran birçok olayı ortadan kaldıracağına, yaptığı hatalardan ders alacağına, bazı pişmanlıklar yaşayacağına, istemeden de olsa kalbini kırdığı insanlardan özür dileyeceğine, isteklerinin, özlemlerinin ve arzularının gerçekleşeceğine yorulmaktadır.

Rüyada öndeki arabaya çarpmak zahmet veren bir işin üstesinden kolayca gelineceğine, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, rahatının kaçacağına, çok iyi bir kazanç elde edeceğine ve başarılı bir kariyere imza atacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments