Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada arabayla çarpmak

Rüyada arabayla çarpmak

Rüyada arabayla çarpmak canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına, kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, büyük adımlar atılacak bir çalışmanın yepyeni kapılar açacağına, Bunun Sonucunda Da Pişman Olup, Tövbe Edeceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak bir ortaklık sayesinde iş dünyasında büyük bir şöhrete kavuşulacağına, çok büyük bir çalışma içine girip ortaya koyacağı projeler ile adından çok güzel ve saygın bir şekilde söz ettireceğine, uzun zamandan beri iş hayatında yaşadığı sorunlardan kurtulmak için çok başarılı bir kişi ile ortaklık kuracağına, kazanacağı başarılar ve eline geçen kazanç sayesinde yokluk ve geçim derdi bilmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla çarpmak gördüyseniz:

  • Sabır sizin için avantaj olacak.

Rüyada arabayla başka arabaya çarpmak işlerinin yoluna girmesi ile birlikte çok büyük bir mutluluk duyacağına, iş yerinde sevilmeyen ve kimsenin konuşmak istemediği biri haline geleceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına delalet eder.

Rüyada çocuğuna araba çarpmak doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, tüm sıkıntılarının kısa bir sürede ortadan kalkacağına, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına ve huzurlu ve mutlu bir döneme gireceğine, kişinin hayatından yana hayır bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabayla arabaya çarpmak bir sebeple büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada arabayla küçük çocuğa çarpmak sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, istenmeyen bazı olayların yaşanacağına, kişinin adımlarını atarken çok dikkatli olmasına inanılır.

Rüyada arabayla ağaca çarpmak dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine bu sayede işinde zafer elde edeceğine, hayalini kurduğu şeylere kısa bir zaman içinde ulaşacağına, sevdiği bir kişi ile girdiği büyük bir çalışma içinde çok hayırlı kişiler tanıyacağına ve bu kişiler ile büyük işler gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Rüyada polis arabasına çarpmak hayatın gerçeklerini çok daha kolay ve tarafsız şekilde görme yetisine sahip olacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, keyfinin ve neşesinin artacağına rivayet eder.

Rüyada arabayla bir çocuğa çarpmak kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına, hayırlı yeniliklerle ve değişikliklerle karşılaşacağına, rızkının genişleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada arabayla bir kadına çarpmak sıkıntıların en kısa sürede Allah’ın izni ile son bulacağına, içinde bulunduğu dertleri kendi başına ortadan kaldıracağına, uzun bir süre boyunca mutlu olan rüya sahibinin, daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments