Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek çok büyük sevgi seline maruz kalınacağına ve ne zaman yardıma ihtiyacı olursa herkesin bir şekilde yardım edeceğine, borçlarından ve sorunlarından kurtulacağına, yaptığı işlerden çok büyük maddi ve manevi kazanç elde edeceğine, yokluk içine gireceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına, endişe verici olaylar yaşanacağına, mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, işlerden yana başarılar elde edileceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek gördüyseniz:

  • Beraber çalıştığın kimselerden bazı isteklerde bulunman sorunlara neden olacak.

Rüyada sakallı dedenin elini öpmek sermayesini kaybedeceğine, hedeflere kısa süre içinde kavuşulacağına, diplomalı ya da üniversiteli olmamış olmasının başarısına engel olamayacağını göstererek alaylı olacağına yorulur.

Rüyada dedemin elini öpmek ticaretten yana şanslarının açık olacağına, bunun için sıkıntıya düşeceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına yorulur.

Rüyada dedesinin elini öpmek kendisi ile baş başa kalacağına, rakiplerin ve çekemeyenlerin bu sayede yenilgiye uğratılacağına ve rahata erileceğine, aşk hayatının çok hayırlı bir kısmet ile şenleneceğine ve huzur bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada ölmüş dedemin elini öpmek hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına ve bol kazançlı ve çok bereketli bir yere terfi edileceğine, ailesinden ciddi bir uyarı alacağına, uzun bir zamandan beri birlikte olduğu kişiden çok güzel bir teklif alacağına alamet eder.

Rüyada yaşlı bir dedenin elini öpmek alınacak hayır duaları sayesinde kısmetin açılacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini yoluna sokmak için ortaya koyacakları çalışmadan çok büyük kazanç elde edeceğine, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, hakkını koruyamadığı gibi, ailesinde de sözünü dinletemeyen biri haline geleceğine delalet eder.

Rüyada ölü dedenin elini öpmek büyük bir ortaklığa girileceğine, borçlarının azalacağına, geçim sıkıntısının bitip, faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına tabir olunur.

Rüyada dede eli öpmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, sorunların yakın zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı çalışmaların gerçekleştirileceğine, sorunsuz geçecek bir çalışma yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada ak sakallı dedenin elini öpmek hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına, kendisini kötü hissetmesine neden olan sorunların ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments