Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada naneli sigara görmek

Rüyada naneli sigara görmek

Rüyada naneli sigara görmek sevdiği kişilerden maddi yardım alacağına, büyük rahatlık yaşanacağına ve sevinçli günlerin gelip iş hayatını ve aile hayatını tamamen değiştireceğine, kısa süre içinde kabul edildi haberi geleceğine, çok hayırlı ve güzel olayların göbeğine düşeceğine ve çok büyük mutluluklar yaşayacağına, kötü kişiler yüzünden hiç istemediği durumlara düşeceğine, maddi ve manevi açıdan büyük bir boşluğa düşeceğine, atılan adımların zarar getireceğine, kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, yaşadığı sıkıntılardan ve sorunlardan yakın bir zamanda kurtulacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların kısa zamanda biteceğine, sevilen kişilerle yaşanmış olan tartışmaların sona ereceğine, huzursuzluk yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, yeniden eski düzene geri dönmek zorunda kalacağına delalet etmektedir.

Rüyada naneli sigara gördüyseniz:

  • Kendi haline bırakıp, olduğu gibi kabul etmelisiniz.

Rüyada naneli sigara görmek her iki cihanda da cenneti bulmak için mücadele edeceğine, kimseden korkmayacağına, kendisine olan güveninin azalacağına yorulur.

Rüyada naneli sigara içmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine, iş yerinde ve hanede bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına yorulur.

Rüyada kuru nane yemek zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine, nasibin bollaşacağına, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına alamet etmektedir.

Rüyada naneli şeker görmek sıkıntılı geçen, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, problemlerinin çözüleceğine, hayatına huzurun ve mutluluğun daim olacağına alamet eder.

Rüyada yeşil nane görmek yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına, çok daha mutlu olunacağına, sorunların kısa zaman içinde biteceğine, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine ve aile büyüklerine saygıda kusur etmeyen, hayırlı bir evlat olacağına, özellikle ailesi, iş ve sağlığı ile ilgili koşulları yeniden düzenleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada nane ekmek sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, nurtopu gibi bir evlada sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulup rahata ereceğine işarettir.

Rüyada nane limon içmek sırtını hak yoluna ve Allah’a dayayıp bu yolda ilerleyeceğine, kendisini üzecek ve sıkıntıya sokacak çeşitli durumlar ile karşılaşacağına, işlerin ve düzenin bozulacağına ve ortaklıkların biteceğine işarettir.

Rüyada nane kokusu görmek çeşitli çalışmalar yapılacağına ve insanların zor olduğunu söylediği bir konuda bazı büyük çalışmalar gerçekleştirileceğine, daha yeni girdiği işlerde bile çok kısa bir zaman içinde çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, mesleğinde başarı ve zafer elde edeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments