Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada terlik giymek

Rüyada terlik giymek

Rüyada terlik giymek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hayatındaki her şeyi kaybedeceğine, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, sevilen kişilerle araya kara kedi gireceğine, işlerinde şimdiye kadar görmediği bir sorunla karşılaşacağına, bir sebeple kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine, böylece başarı, kazanç, saygınlık, şöhret elde edeceğine, cesaretleneceğine ve kendisine olan özgüvenin artacağına, mal ve mülkün telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada terlik giymek gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde düşüncesiz davranışlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada terlik alıp giymek zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, kalp kırmayacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına delalet etmektedir.

Rüyada başkasının terliğini giydiğini görmek sağlığının, rahatının, neşesinin, keyfinin ve ağız tadının da sürekli olacağına, hobilerine eğileceğine, zorlukların ve çilelerin azalacağına yorulur.

Rüyada ters terlik giymek sorunlarını çözeceğine, aile büyüklerinden biri sayesinde can sıkan bir durumdan kurtuluşa erileceğine, kariyerinin herkesin kolaylıkla elde edemeyeceği nitelikte olacağına işarettir.

Rüyada şeffaf terlik giymek yaşadığı sıkıntıların son bulacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine ve hayırlı ve iyi bir kısmet ile çok güzel ve mutlu bir beraberliğe başlanıp çok ilham verici bir sevgi ve huzur içinde yaşanacağına alamet eder.

Rüyada birine terlik giydirmek çıkmaza gireceğine, işlerinde büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, kendisine çok daha hayırlı ve güzel bir hayat kuracağına yorulur.

Rüyada başka birinin terliğini giymek uzun bir zamandır yaşadığı can sıkıntısının ortadan kalkacağına, bankadaki hesabının kabaracağına, atılan her adımda daha zor günlere yüründüğüne ve bu şekilde devam eden sorunların yakında rüya sahibinin atacağı akıllıca ve doğru adımlar sayesinde normale döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, endişelerin biteceğine, gelirini ve rızkını kaybedeceğine yorulur.

Rüyada parmak arası terlik giymek çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments