Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ev terliği görmek

Rüyada ev terliği görmek

Rüyada ev terliği görmek aradaki bağların daha da sağlamlaşacağına, yükseleceğine, ilerleyeceğine, ticaret yaptığı alanda atılıma geçeceğine, işinin en iyisi olacağına, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, aile hayatında sevinileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yeni bir iş konusunda yakın bir arkadaşla ortaklık kurulacağına, yüklü miktarda bir mirasa kavuşacağına, kısmetin bir dönem için değil daimi olacağına, işlerini yoluna koyacağına delalet eder.

Rüyada ev terliği gördüyseniz:

  • Hayatınızı karıştıran, sizi endişelendiren veya belirsizliklere neden olan kişilere izin vermemelisiniz.

Rüyada ev terlikleri görmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, onun sayesinde kolaylık elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada ev terliği giymek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, eski hayatına kısmen de olsa sünger çekeceğine tabir olunur.

Rüyada erkek ev terliği görmek deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, parasal açıdan çok büyük problemler ve sorunlar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ev terliği görmek sıkıntılı bir dönemin başlayacağına, kazancın günden güne düşeceğine, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, bekar kişilerin kendisine yüz çeviren ve duygusal olarak bağ hissettiği bir kişinin peşinden koşarak onu elde etmek için uğraşacağına rivayet eder.

Rüyada ev içi terliği görmek olayın bir krize dönüşmeden hemen çözüleceğine, çok iyi çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, rahatının ve sağlığının bozulacağına alamet etmektedir.

Rüyada pembe ev terliği görmek kendisine yeni kısmetler sunacağına ve aza kanaat etmesi durumunda çoğu kendisine nasip edeceğine, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, büyük bir umutsuzluk duyacağına alamet etmektedir.

Rüyada siyah ev terliği görmek her zaman iyilikleriyle anılacağına, alınan eğitim sayesinde girilecek bir işte terfi alınacağına, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ev terlik görmek kurulan hayallerin bir bir yıkılacağına, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, çekemeyenlerin de çoğalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments