Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ölüye terlik giydirmek

Rüyada ölüye terlik giydirmek

Rüyada ölüye terlik giydirmek hırpalanacağına, aile büyüklerinden biri sayesinde başın belaya girmekten kurtulacağına, eldeki imkanlardan ötürü sürekli Allah’a şükür edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve kişiliği ve dürüstlüğü ile insanlar tarafından el üstünde tutulan biri olacağına, dertlerinin yakın bir zamanda biteceğine, sorunlarından kurtulup sevince kavuşacağına, sıkıntılarının biteceğine, iş hayatında sözü geçen biri olacağına, sorunların ve sıkıntıların çok rahat bir şekilde aşılacağına, zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, ekmek teknesi olan işinin de her zaman çalışır halde olacağına inanılır.

Rüyada ölüye terlik giydirmek gördüyseniz:

  • Bazı yeni sorumluluklar almaya hazır olmalısınız.

Rüyada ölüye terlik giydirmek maddi açıdan zarar getirecek bir işten uzaklaşılacağına, ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, çalışmalarının meyvelerini rahata kavuşarak toplayacağına delalet etmektedir.

Rüyada tekeş terlik giymek içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, hayatı neredeyse baştan aşağı değiştirecek bir konuda uzun uzun düşünerek karar verileceğine inanılır.

Rüyada çorapsız terlik giymek kendisini çaresiz ve yalnız kalmış gibi hissedeceğine, sürekli koşturmasına sabırla ve azimle çalışmasına rağmen çok fazla ileri gidemeyeceğine ve bu yüzden kendi kendisine çok büyük bir kızgınlık besleyeceğine ve sürekli kötü düşüncelere kapılacağına, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada büyük terlik giymek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ortağından ayrılacağına veya çalıştığı iş yerinde hakkında çıkan dedikodular yüzünden yüzünün yere düşeceğine, ticaretinin genişleyeceğine, işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başkasının terliğini giydiğini görmek çalışmaların ve projelerin terfi yolu açacağına, sayılan ve sevilen bir kişi olunacağına ve üzüntü çekilen bir dönemin biteceğine, geleceğin güzel olacağına delalettir.

Rüyada şeffaf terlik giymek tepkilerini ve düşüncelerini kontrol altına aldığı için ilişkilerinde de daha pozitifi bir tavır takınacağına, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, ruhsal açıdan kendisinde güç bulan kişinin her işe gözü kara bir şekilde atlayacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz topuklu terlik giymek cesaret ve inançla hareket edeceğine, başarılı olundukça özgüvenin artacağına, işlerin yoluna gireceği ve aradaki buzların eriyeceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına rivayet eder.

Rüyada parlak terlik giymek başarılı ve kazançlı günler yaşanacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine, her yönden mutlu ve başarılı olmaya delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments