Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzında fare görmek

Rüyada ağzında fare görmek

Rüyada ağzında fare görmek çözümsüz hale gelmiş sorunlara çare bulunacağına, ayaklarını yerden kesecek kadar büyük bir mutluluk duyacağına, bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, en tepkedeki kimse olacağına, onun da uzun süre bu durumu halledebilmekle vakit harcayacağına, işinde terfi alacağına, hem de yeni mülkler satın alacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına delalet eder.

Rüyada ağzında fare gördüyseniz:

  • Muhteşem politik yeteneklerinizi kullanmanın faydasını görebilirsiniz.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek hayır işleri yaparak hem insanlara hem diğer canlılara yardımcı olunacağına, takdir edileceği işler yapacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada fareyi ağzına almak yardımda bulunacağına, iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, önemli işlere imza atacağına işarettir.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, aradığı çareleri bulacağına, şifa bulacağına, güzelleşeceğine, huzurlu bir hayata adım atacağına rivayet eder.

Rüyada ağzında fare görmek ondan mümkün mertebe en doğru şekilde faydalanacağına, ticarette şansının yaver gideceğine, sağlık sorunlarının tedavisi için büyük bir adım atılacağına, yakın bir arkadaşın vesilesi ile bir işe girileceğine işaret eder.

Rüyada kedi ağzında fare görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, inanarak destekleyenlerin de yüzünü kara çıkarmayacağına yorulmaktadır.

Rüyada ağlayan fare görmek üzüntülü haberler alacağına, dertlerine çare bulacağına, sorunlarını çözmek için yol göstereceğine, yeni bir semte taşınılacağına işaret eder.

Rüyada ağzından fare çıkarmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, elindeki zenginliğin her geçen gün daha da eriyeceğine, aile büyüklerinden birinin desteğinin alınacağına işaret eder.

Rüyada ağzına fare girmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, onun sayesinde eksik olan bilgilerini tamamlayacağına ve kendisini bazı konularda ehil kimse durumuna getireceğine, huzurun kaçacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments