Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzından fare çıkarmak

Rüyada ağzından fare çıkarmak

Rüyada ağzından fare çıkarmak elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işinde verimsiz olacağına, yapılan çalışmaların heba olacağına ve bir türlü başarı elde edilemeyeceğine, maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, onlar sayesinde kurtuluş yollarını bulacağına, hayallerini gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, kötü günlerinin biteceğine ve güzel günler yaşayacağına, yeni işlere atılma fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Rüyada ağzından fare çıkarmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kimselerin iğneli sözlere sizi sinirlendirmeye çalışmaları olasıdır.

Rüyada ağzından fare çıkarmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, sorunlu bir hayat yaşayacağına ve zarar edeceğine yorulur.

Rüyada ağzından uzun kıl çıkarmak ancak daha sonra bu durumun sona ereceğine, bu sayede sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, kişinin yaşam şeklinin, alışkanlıklarının, hayata bakışının, düşüncelerinin, inandıklarının ve savunduklarının değişeceğine, yaşamındaki her şeyin tamamen farklılaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından pirinç çıkarmak büyük adımların atılıp çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine, yakınları ile arasında büyük anlaşmazlıklar ve fikir ayrılıkları yaşanacağına, verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağzından altın çıkarmak huzurunun, mutluluğunun, azalacağına, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına ve sorunların aşılması konusunda yardım edeceğine, rahatsızlık veren bir durumun edilen dualar ve alınan hayır duaları sayesinde çok mutlu bir sonuca ereceğine, kaybedilen bazı şeylerin yakın zaman içinde tekrar bulunacağına delalettir.

Rüyada ağzından ip çıkarmak sıkıntılarının biteceğine, anne baba duası alacağına, kayıplar nedeni ile kişinin özel yaşamında da büyük sorunlarla karşılaşacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağzından çıkarmak uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, zor günler geçirileceğine yorulur.

Rüyada ağzından kadın saçı çıkarmak küslüklerin biteceğine, yokluk çekmeyeceğine, gayrimenkul işine girerek zenginliğini arttıracağına işarettir.

Rüyada ağzından kemik çıkarmak çok üzülse de başka çıkar yol bulamayacağına, sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, sahip olduğu nimetin artacağına, neşesinin, keyfinin, huzurunun ve ağız tadının yerine geleceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments