Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağzına fare girmek

Rüyada ağzına fare girmek

Rüyada ağzına fare girmek aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, işlerin yolundan çıkacağına, çok güzel ve hayırlı bir eşe ve evlatlara sahip olacağına ve bunun için her zaman şükredeceğine, güzel fırsatların ele geçirileceğine, kaynak bulunduğunda çok başarılı bir çalışma ortaya konulacağına, başka bir şehirde yeni bir işe gireceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına, yetenekli ve şahsiyetli kimse haline geleceğine, ortalığın karışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ağzına fare girmek gördüyseniz:

  • Alışılmadık bazı teklifler hayatınızı bambaşka bir noktaya çevirebilir.

Rüyada ağzına fare girmek elinden bir şey gelmediği halde kendisini suçlayacağına, aldığı haber yüzünden çok kötü günler geçireceğine, zor zamanların ve problemlerin geride kalacağına, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına delalet eder.

Rüyada ağzından fare çıkarmak bazı kişilerin yardımı olmaksızın, bu durumdan tek başına kalkamayacağına, hevesinin kursağında kalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedi ağzında fare görmek eğitim ve sağlık konularında büyük bir karar verileceğine, bu kararlara uyulacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, moralinin yerine geleceğine işarettir.

Rüyada ağzında fare görmek maddi ve manevi olarak büyük bir zarara uğranacağına, eğlenceli mekânlara gideceğine, sıkıntıları ve sorunları hızlı bir şekilde aşacağına işarettir.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek yaşam sevincinin geri geleceğine, özlemelerin son bulacağına, yokluğun biteceğine, kötü, zor ve sıkıntılı günler geçireceğine yorulur.

Rüyada fareyi ağzına almak müşterilerin ya da siparişin çoğalacağına, yaşam sevincinin, huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, hayatının belli bir rutine oturacağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına rivayet eder.

Rüyada ağlayan fare görmek kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine, rüya sahibinin de bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirerek maddi anlamda kurtuluşu bulacağına, atılacak adımla birlikte kendisine iş hayatında söz sahibi olacağı bir mevkinin kapısının açılacağına tabir olunur.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek hasret çekenlerin buluşacağına, hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments