Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağlayan fare görmek

Rüyada ağlayan fare görmek

Rüyada ağlayan fare görmek çok büyük çalışmalara gireceğine ve bu çalışmalardan çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok büyük başarılar kazanacağına, yapacağı işler sayesinde terfi alacağına, ters giden olayların düzeleceğine, üzüntülerin son bulacağına, bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına, işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, elde bulunan maddi olanakların yavaş yavaş kaybedileceğine, işinden ve parasından olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına delalet etmektedir.

Rüyada ağlayan fare gördüyseniz:

  • Size yardımı dokunabilecek önemli pozisyonda kişiler tanıyor olabilirsiniz.

Rüyada ağlayan fare görmek maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine, işlerini düzene sokacağına, yeni ve isabetli adımlar atılacağına işarettir.

Rüyada ağzından fare çıktığını görmek atılan adımların hayırlı olaylara vesile olacağına, yaşanan kırgınlıkların, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, yaptıklarının tüm sorumluluğunu üzerine alarak hareket edeceğine, ters giden olayların düzeleceğine, bir iş için destek istenen kişiden olumlu bir haberin geleceğine, aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına inanılır.

Rüyada kedinin ağzında fare görmek başına türlü belalar geleceğine, çocukları ve torunları ile güzel günler geçireceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar kazanacağına tabir olunur.

Rüyada ağzına fare girmek eşe dosta yardım edileceğine, kendi işinin başına geçileceğine ve bolluk içinde yaşanacağına, bundan sonraki hayatında daha akıllı ve programlı bir şekilde yaşayacağına, kısmetinin de açılacağına inanılır.

Rüyada fareyi ağzına almak rüya sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine, yeni denemelerde bulunacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına tabir olunur.

Rüyada ağzında fare görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, sıkıntılarının ve endişelerinin biteceğine, sorunlu bir işin tıkır tıkır işler hale getirileceğine işarettir.

Rüyada kedi ağzında fare görmek eşler arasında ister istemez bazı büyük tartışmalar yaşanacağına, büyük umutlarla ve beklentilerle girilen bir işin sabun köpüğü gibi bir anda söneceğine, sevdiği kişilerden alacağı yardım sayesinde sorunlarından kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, ortaklık kurulan bir kişiden ihanet görüleceğine işaret eder.

Rüyada ağzından fare çıkarmak iş yaşamında yaşayacağı olumsuzlukları aile hayatına da yansıtacağına, kısır bir döngü içinde hissedildiği gibi, çıkış kapısı bulunamadığı için ruhsal bir bunalım geçirileceğine, kariyer planlamasının istediği yönde gelişme göstereceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, işlerinin yoluna gireceğine delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments