Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada asker ve komutan görmek

Rüyada asker ve komutan görmek

Rüyada asker ve komutan görmek düşman olduklarının anlaşılacağına, yapılan bir hatadan ötürü uzun bir zaman boyunca pişmanlık duyulacağına, kime danışacağını bilemez olacağına, edeceği duaların ve yapacağı hayırların da boşa çıkacağına, kısa sürede hayatının düzene gireceğine, kısmetsizlik yaşayacağına, hayat içinde çok saygın bir konuma geleceğine, çok çalışmadan ve yıpranmadan geçimini sağlayacağına delalet eder.

Rüyada asker ve komutan gördüyseniz:

  • Güç mücadeleleri söz konusu olabilir.

Rüyada asker ve komutan görmek sorunlu bir durum ile karşı karşıya kalacağına ve büyük bir hastalık yüzünden kendisini uzun bir süre kötü hissedeceğine, çok büyük ve hayırlı başarılar ve kazançlar elde edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına işarettir.

Rüyada askerdeki komutanını görmek kişisel kavgaların son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakında kurtulacağına, hiç bilmediği bir işe gireceğine işaret eder.

Rüyada asker komutan görmek böylece kendine güveneceğine, yükseleceğine, kolay ve eğlenceli bir hayat geçireceğine, geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, dünya nimetlerinin hiç birinden mahrum kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada komutan asker görmek hayalini kurduğu ve uzun zamandan beri çaba sarf ettiği bir konuda çok büyük adımlar atacağına, bu sayede kısa zamanda çok güzel bir işin başına geçeceğine, bir sebeple rüya sahibinin çok üzüleceğine, her anlamda şifa bulmaya tabir olunur.

Rüyada komutana tekmil vermek endişelerinin ve üzüntülerinin biteceğine, uzun yıllar boyunca rüya sahibi ile bu kişi arasındaki sevgi bağının ve yanısıra saygının devam edeceğine, birlikte çeşitli işlere girileceğine ve işin sonucu ne olursa olsun herhangi bir sorun yaşanmayacağına, başarıya giden yoldaki engellerin ortadan kaldırılacağına işarettir.

Rüyada komutandan azar işitmek rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına işarettir.

Rüyada kuvvet komutanı görmek sonrasında pişman olsa da kayıpların telafi edilmesi mümkün olmayan hale geleceğine, önündeki engelleri aşamayacağına, başarısının ve kazancının önündeki engellerin kalkacağına inanılır.

Rüyada alay komutanı görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments