Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bayan kol çantası görmek

Rüyada bayan kol çantası görmek

Rüyada bayan kol çantası görmek rakiplerin sevineceği bir haberle üzüntü duyulacağına, planların aksayacağına da tabir edilen rüya, ani gelişen olumsuz olaylar yüzünden moral bozukluğu yaşayacak olan rüya sahibinin iş konusunda da sıkıntılı bir sürece gireceğine, kayıtsız kalınamayacak kadar iyi ve kazançlı bir teklif alınacağına, tartışmaların sona ereceğine, ilerleyeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine ve kazanılan paranın daha da arttırılacağına, sevdiği ve yardım istediği kişilerden de yardım göremeyince uzun süreli bir depresyonun ortasında kalacağına ve çok kötü günler geçireceğine, kendi kaderi dışında, başkalarının kaderinde de etki yapabilecek önemli bir konumda olacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine tabir olunur.

Rüyada bayan kol çantası gördüyseniz:

  • Yalnız aşırı duygusallığınızı bir kenara bırakmalısınız.

Rüyada bayan kol çantası görmek uğradığı maddi zararları telafi edebileceği kadar kazanç elde etmeye başlayacağına, yeteneklerinin ve becerilerinin karşılığını bulacağına, yatırımların işlerini büyütmek için gerekli miktara kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantası bulmak elindeki herşeyi kaybedeceğine, emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada bayan çantası hediye almak yaşlılığında kendisine bir bebek özeni ile bakılacağına, ağız tadı içinde ve afiyette yaşayacağına, az maliyetle ticarete atılacağına işaret eder.

Rüyada bayan çantası almak herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, helal kazanç elde edileceğine, mal sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine delalettir.

Rüyada bayan çantası satın almak geçim sıkıntısı yaşayacağına, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, hayallerini gerçekleştirmeyi başaracağına, mutluluğu ve huzuru bulacağına ve şansının hayatının sonuna kadar devam edeceğine işarettir.

Rüyada beyaz bayan çantası görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, başka insanların söylediği şeyler yüzünden sevdiği kişiyi kırdığına delalet etmektedir.

Rüyada bayan çanta görmek helal kazanç elde edileceğine, büyük paralar kazanılacağına, hane içindeki huzursuz havanın yerini mutluluğa ve sevgiye bırakacağına, prestij kazanacağına alamet etmektedir.

Rüyada bayan çantaları görmek ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına, rüya sahibinin kendisini çaresiz hissederek, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments