Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tokalı kemer görmek

Rüyada tokalı kemer görmek

Rüyada tokalı kemer görmek gidilen yolda çok başarılı bir kariyere sahip olunacağına, yapılan yardımların hiçbir şeye yaramayacağına, yükseleceğine ve işlerinin açılacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine, hayallerinin peşinden gideceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına, uzun zaman önce tedavi edilmiş olan bir rahatsızlığın tekrar edeceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını kafasından silip atacağına alamet eder.

Rüyada tokalı kemer gördüyseniz:

  • Fazla konuşmanız yanlış anlaşılmanıza neden olabilir.

Rüyada kemer tokası görmek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, yaşadığı sorunları ve zorlukları aşacağına, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına delalettir.

Rüyada tokalı kemer görmek zor günlerin uzaklaşacağına, eğitim hayatında ilerleme kaydedileceğine, hediyeyi kabul etmeyip reddederse sevdiği biri tarafından kötü bir söze maruz kalacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine delalettir.

Rüyada boynuna kemer takmak yönetici koltuğuna yükseleceğine, aile hayatının sorunlarla dolacağına, gönül hoşluğu ve hafifliği içinde bir hayat geçireceğine alamet eder.

Rüyada kemer kaybetmek kararlarının çevresi tarafından dikkate alınmayacağına, çalışmada çıkan bir sorun yüzünden baş ağrısına sebep olacak bir kişiden öneri alınacağına ve deyim yerindeyse bu kişinin gevezeliklerinin ve boş boğazlıklarının çekileceğine, aile hayatında çok sevindirici haberler alacağına tabir olunur.

Rüyada kemer hediye almak hem işyerine hem haneye bolluk ve bereket geleceğine, sorunların kısa süre içinde düzeltileceğine, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına işarettir.

Rüyada kalın kemer görmek huysuz ve dedikoducu bir eşe sahip olunacağına, şansının yaver gideceğine, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kalın kemer takmak çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, eline geçen kazancın bir kısmı ile muhtaç insanlara yardım edeceğine, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine inanılır.

Rüyada kemer satın almak aile bireyleri arasında çok büyük sorunların yaşanmasına, tartışmaların çıkmasına ve üzüntülü zamanlar geçirilmesine, sebep olacağına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen çok zor günler geçirileceğine, hayallerini gerçekleştirmek için eşsiz, güzel ve büyük fırsatlar elde edeceğine, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments