Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada merdiven taşıdığını görmek

Rüyada merdiven taşıdığını görmek

Rüyada merdiven taşıdığını görmek sevindirici ve mutluluk verici bir şey duymaya, üzüntülü günlerin  sona ereceğine, maddi gücünün, gördüğü saygının ve sevginin artacağına, elinin döneceğine, girilen işlerden büyük zarar edileceğine, kötü bir duruma düşüleceğine, yaşanan travmatik bir olaydan ötürü psikolojik sorunların başgöstereceğine, anne babanın birbirine düşeceğine ve tatsızlık yaşanacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, kendisini temizlemek için her fırsatı değerlendireceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına yorulmaktadır.

Rüyada merdiven taşıdığını gördüyseniz:

  • Belli bir işi halletmek için ne gerekiyorsa yapmanız gerekiyor.

Rüyada merdiven taşıdığını görmek zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine ve hayırlı bir yola çıkılacağına, böylece kazancın ve özgüvenin artacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet eder.

Rüyada birini sırtında taşıdığını görmek tanınmayan birini gurbete yollamak ise kişinin işle alakalı bir görev yüzünden yurt dışına ya da çok uzak bir yola çıkacağına, hem de kişinin bu süreçte psikolojik olarak zayıflayacağına ve düşmanların bu durumdan yararlanmak için atağa geçeceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada halı taşıdığını görmek iyi geçim halinde kalacağına, ailesini hem gururlandıracağına, hem iş, hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada bir şey taşıdığını görmek güç ve para kaybedeceğine, uzun bir zamandan beri kötü giden şansının nihayet döneceğine ve yaşadığı tüm olumsuz durumların yerini başarı ve mutluluğa bırakacağına, işlerin kötü gidişatının tersine döneceğine alamet eder.

Rüyada kucağında bebek taşıdığını görmek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına ve işlerinin yakında biteceğine, verilen sadakalar sayesinde kazaların ve belaların atlatılacağına, fakir fukaraya edilen yardımların ardından bol bol hayır duası alınacağına, hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, yakın bir zaman içinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine delalettir.

Rüyada taşıt kullanmak yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, saygı göreceğine delalet eder.

Rüyada tahta taşıdığını görmek işinin her geçen gün büyüyeceğine, sermayesinin çoğalacağına, kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, çok büyük atılımlar için yapılacak çalışmalarda önce kendisinden başlayacağına delalettir.

Rüyada birini taşıdığını görmek kazancının artacağına, elinde bulunan işte bol kazançlı bir proje gerçekleştireceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments