Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada batmaktan kurtulmak

Rüyada batmaktan kurtulmak

Rüyada batmaktan kurtulmak maddi açıdan büyük bir ferahlama yaşanacağına, sıkıntıların ve sorunların sona ereceğine, rahatlığa ve mutluluğa kavuşacağına, fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine ve emeklerine de yazık ettiğini düşünerek üzüleceğine ve kendine kızacağına, manevi olarak ferahlayacağınıza, kişinin hedeflediği işi alacağına, yaşadıklarının kendisi için ders niteliği taşıyacağına, aynı hataları bir daha tekrar etmeyeceğine, uzun zamandan beri hazırlıklarını yaptığı bir işe girdikten sonra çeşitli sorunlar ile karşılaşacağına, iş için önemli olabilecek bir ortaklık kurularak yeni işlere sermaye olarak kullanılacağına alamet eder.

Rüyada batmaktan kurtulmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda veya mevcut işlerinizde yakınınızdaki kişilerle, çalışma arkadaşlarınızla veya sevgilinizle tamamen farklı düşünüyor olabilirsiniz.

Rüyada çamura batmaktan kurtulmak eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, dini bir vazifeden sorumlu tutulduğuna, çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, çok büyük kazanımlar elde edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çamura batmak ve kurtulmak birçok yeni bağlantı kurulacağına, aile hayatı içinde yaşanan sorunların aile büyükleri sayesinde çözüm bulacağına, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada batmaktan kurtulmak maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, aile hayatının her zamankinden daha güzel olacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine işaret eder.

Rüyada suya batmak iş arayanlar için pek çok teklifin arka arkaya geleceğine, kişinin düşmanlarının varlığına ve onlardan zarar göreceğine, hayatı boyunca kısmetinin açık olacağına, yüzünün de güleceğine işarettir.

Rüyada yağmur suyuna batmak işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, sorunların kısa süre içinde çok rahat bir şekilde çözüme kavuşacağına, desteksiz kalacağına işaret eder.

Rüyada gemide batmak hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine, yüzünün güleceğine ve tabiri caizse gözlerinin parıldayacağına rivayet eder.

Rüyada lağım suyuna batmak vefa göstereceğine, zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, sevilen bir kişi olunacağına yorulur.

Rüyada lağıma batmak arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, gözyaşının kuruyacağına, mutlu ve güzel günlerin geleceğine, bazı iş birlikleri yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments