Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi abiye giymek

Rüyada mavi abiye giymek

Rüyada mavi abiye giymek büyük sorunların yaşanacağına, iş konusunda sıkıntı çekileceğine, hastalıklardan kurtularak çok daha kuvvetli bir şekilde yaşama devam edileceğine, büyük sıkıntılar çekileceğine, atılan adımların boşa gideceğine, ele geçen bir miktar kazancın geldiği gibi gideceğine ve rüya sahibinin bu duruma karşı çaresiz kalacağına, sıkıntılı ve sorunlu günler geçireceğine, hayatında yokluğun başgöstereceğine, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, gittikçe artan bir iş grafiği yakalayacağına, rüya sahibinin ismini gelecek nesillerin de bileceği şekilde şöhretli bir duruma taşıyacak işler yapacağına, ününün ve başarılarının ülke dışına çıkarak kişiye çok büyük bir övgü getireceğine delalet eder.

Rüyada mavi abiye giymek gördüyseniz:

  • Düşünce yönünden hareketlisiniz.

Rüyada mavi renk abiye giymek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, kendisini dolandırıp para almak isteyen bir kişiler ile karılaşacağına rivayet eder.

Rüyada mavi abiye giymek ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına yorulur.

Rüyada mavi abiye elbise giymek emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, makamının artacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, ferah ve gösterişli bir ev satın alacağına yorulur.

Rüyada turuncu abiye giydiğini görmek sorunların ve sıkıntıların aşılacağına, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, başarılara yeni başarılar katılacağına yorulur.

Rüyada kırmızı abiye elbise giymek amaçlarına nail olacağına bu sayede ilerleyeceğine, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, çok büyük ve kazançlı hamleler yaparak işlerini büyüteceğine ve çok büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Rüyada abiye elbise giydiğini görmek hem rızkının artmasına hem de itibar edinmesine vesile olacağına, anne baba duası alınacağına, rahatlığa ve güzel bir yaşantının geleceğine alamet eder.

Rüyada abiye kıyafet giymek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, bir şansın ve kısmetin ardından yenilerini getireceğine, zor olduğu söylenen bir çalışmanın keyifli bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada beyaz abiye giymek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, canının ve malının garantide olacağına, kısa zamanda büyük bir tartışma içinde kalınacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments