Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada siyah abiye giymek

Rüyada siyah abiye giymek

Rüyada siyah abiye giymek birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, herkesi hayrete düşürüp, hüsrana uğratacağına, yapılan bir hatanın telafi edileceğine, maddi sıkıntılarının ortadan kalkacağına ve yüzünün güleceğine, işlerinin kısa süre içinde büyük kar getireceğine, zenginlik içinde bir yaşam sürüleceğine, kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve rüya sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, yalan söylemeye delalet eder.

Rüyada siyah abiye giymek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı konularda istekli olan bazı kimseler sizden önce harakete geçmiş olabilirler.

Rüyada kırmızı siyah abiye giymek yeni bir şehirde kendisine yeni ve daha sakin bir hayat kuracağına ve böylece istediği gibi yaşayıp kafasını dinginleştireceğine, karşılaştığı bazı ayak oyunları yüzünden yakın bir zaman içinde işsiz kalacağına, kalıcı ve gerçek dostluklar edineceğine ve yaşamdan istediği kadar haz alacağına delalet etmektedir.

Rüyada siyah beyaz abiye giymek gelecekte kendisine çok daha hayırlı günler yaşatacak işler yapacağına, kariyerinde adım adım ilerlediğine ve çok büyük başarılar kazanıp zengin olacağına, hiçbir zaman yokluğa düşmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada siyah abiye giymek büyük bir karamsarlığa kapılacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, sorunlarının Allah’ın izni ile ortadan kalkacağına yorulur.

Rüyada başkasının abiye giydiğini görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, içinde bulunduğu kötü durumdan ve sıkıntılardan kurtulması için kendisine çok büyük destek vereceğine, destek istediği insanlardan hiçbir şekilde destek görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada mor renk abiye giymek çok riskli işlerin altından kolayca kalkacağına, maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, hidayete ereceğine, herkesin sevdiği, güvendiği, itibar ettiği ve kendisine sığındı kimse olacağına yorulur.

Rüyada abiye kıyafet giydiğini görmek bir sebeple çok büyük bir beklenti içine gireceğine, ancak bu beklentinin yakın bir zaman içinde boşa çıkacağına, hayatının akışının bambaşka bir yöne doğru ilerleyeceğine, eline geçen fırsatların işe yaramayacağına yorulmaktadır.

Rüyada pembe abiye giymek kendisini çekemeyen kişilerin kendisi hakkında çeşitli dedikodular ettiklerini duyacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, güzel sözler işitip, hayırlı haberler duyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada şık abiye giymek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, kederlerinin son bulacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments