Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mavi renk abiye giymek

Rüyada mavi renk abiye giymek

Rüyada mavi renk abiye giymek maddi açıdan çok doğru adımların atılacağına, çok büyük miktarda paralar kazanacağına, bu sayede bütün sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşayacağına, ailesi ile birlikte bir ömür boyu mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, yaptığı kötülüklerin kendisine döneceğine, maddi imkânlarının artacağına, eline geçecek zenginlik sayesinde rahatının, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, özellikle bekar kimseler için eğlenceye düşkün, konuşkan ve samimi biri ile evlilik yolunda hareket edileceğine, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine inanılır.

Rüyada mavi renk abiye giymek gördüyseniz:

  • İş konularında ciddi bir karar vermeniz gerekebilir.

Rüyada mavi renk abiye giymek kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, küslüklerin, kırgınlıkların ve anlaşmazlıkların da biteceğine, zorlukların ve zorunlulukların kısa süre içinde ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada mavi abiye elbise giymek olumsuzlukların ve aksiliklerin ortadan kalkacağına, mutluluk ve saadete, gönül gözüyle olan biteni değerlendiren rüya sahibinin kendisi için en doğru olanı yapacağına rivayet eder.

Rüyada mavi abiye giymek doğruluktan ayrılmayacağına, ahlakından vazgeçmeyeceğine, sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, mutlu olması için pek çok nedene kavuşacağına inanılır.

Rüyada yeşil renk abiye giymek bir sırrının bu kişi tarafından düşmanlarına iletileceğine, başarılarının kalıcı olacağına, elini attığı her işi layığıyla sonuçlandıracağına, hayatının hep aynı düzende devam edeceğine, rüya sahibinin hayatının en güzel günlerini yaşayacağına yorulur.

Rüyada mor renk abiye giymek onların bilgilerinden faydalanmak için savaşacağına, onların hikmetli kişiliklerinden de feyz almak için mücadele vereceğine, umutlarının da tükeneceğine, hakkını alacağına yorulur.

Rüyada renkli abiye görmek arkadaşları ve sevdikleri ile bir araya geleceğine, bahtın açılacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Rüyada krem rengi abiye giymek aile bireyleri ile rahat bir ömür sürüleceğine, hayatın çok daha kolay ve güzel hale geleceğine, çok hayırlı işlere girileceğine rivayet eder.

Rüyada siyah abiye giymek rahat bir hayatın kapılarının açılacağına, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, hayal kırıklığı yaratan bir durumun sona ereceğine, rüya sahibinin şanssızlık yaşayacağına, sorunlarının küçük bir parça da olsa azalacağına, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments