Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonu kaybetmek

Rüyada bastonu kaybetmek

Rüyada bastonu kaybetmek uzun yıllardan beri hayal ettiği herşeye yakın bir zaman içinde herhangi bir zorluk çekmeden kavuşacağına, sonunda mutlu olacağına, hayatını kazanırken keyif alacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, işlerin rayından çıkacağına, kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, rızkının genişleyeceğine, başarılarının artacağına, yalnız kalınacağına, ilerleyen zamanlarda da istediği neticeye ulaşacağına delalet eder.

Rüyada bastonu kaybetmek gördüyseniz:

  • Sizi yanlış yönlendiren kişilere dikkat etmeniz durumunda olumlu anlaşmalar yapabilirsiniz.

Rüyada bastonunu kaybetmek dertlerin ve sorunların biteceğine, yaşam standartlarının yükseleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bastonu kaybetmek maddi olarak çok daha rahat edilecek ve yardıma muhtaç insanları yardım isteklerine karşılık verilecek bir döneme girileceğine, belalara denk gelmeyeceğine ve kötülüklerden korunacağına, hiçbir önemli ve ciddi sorunun kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baston kaybetmek rızkının kesilmeyeceğine, rahatının, lüksünün ve konforunun da baki olacağına, hiçbir zaman büyük sıkıntılar ve yokluklar yaşanmayacağına, çok büyük kazançlar elde ederek çok yüksek mevkilerde kendisine yer edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada baston kırıldığını görmek hayallerinin, isteklerinin, amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, ruhsal açıdan kötü bir duruma düşüleceğine delalet eder.

Rüyada baston tutmak moral olarak çökecek olan kişinin ailesi ile arasında da maddi konularda sevimsiz tartışmalar çıkacağına, işinin ehli durumuna geleceğine, çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına alamet eder.

Rüyada bastonlu adam görmek sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına, elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına delalet eder.

Rüyada altın baston görmek işlerin yakın zamanda açılacağına, çok kötü durumlara ve istenmeyen zararlara engel olacağına, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, geçirilen zor günlerin unutulacağına, ekmek parası kazanmak için alınteri döküleceğine işaret etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek yardım edeceğine, ancak yılmayacağına, çok büyük çaba sarfedeceğine, çok güzel ve hayırlı rızıklar elde edileceğine, aile hayatında yaşanan üzüntülerin ve tartışmaların son bulacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments