Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonlu nine görmek

Rüyada bastonlu nine görmek

Rüyada bastonlu nine görmek sorunların yeni sorunlar doğuracağına, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, dertlerinin ve sıkıntılarının çözüme kavuşacağına, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine, sorunlu ve sıkıntılı dönemlerden geçeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada bastonlu nine gördüyseniz:

  • Arkadaşlarınız vasıtasıyla, karşı cinsten birisi ile tanışmanız mümkündür.

Rüyada bastonlu nine görmek kazancın yarı yarıya düşeceğine ve aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına, en son model, en gösterişli arabalara bineceğine alamet etmektedir.

Rüyada birine baston vermek üzülmesine dahi gerek olmayacağına, zor zamanlar yaşayacağına, bir sebeple sıkıntılı durumlara düşeceğine, çok kötü günler geçireceğine, hiç olmadığı kadar zarar edeceğine, kazancının büyük kısmını uğradığı zararları kapatmak için harcayacağına alamet etmektedir.

Rüyada baston kaybetmek elinin dönmez, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçulacağına, kazançlı çıkacağı işlere yoğunlaşacağına, istediği başarıyı ve zaferi elde edeceğine işarettir.

Rüyada başkasının elinde baston görmek etrafındaki insanlara yardım edeceğine, uzun zamandan beri askıda kalan bir işinin yardımsever, hakkaniyetli ve düzgün bir insandan çok büyük yardım göreceğine, eve huzur dolacağına işarettir.

Rüyada ölüden baston almak adaletin geleceğine, rahatsızlıkların şifa bulacağına, aile bireyleri arasındaki birlik ve beraberliğin artacağına yorulur.

Rüyada bastonla yürümek dünya malı sahip olmanın peşine düşeceğine ve ahiret hayatını unutarak inancını boşlayacağına, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına, bunun da kendisine hem meslek hem de özel hayatında pek çok avantaj getireceğine delalet eder ve hayırlı gelişmelerin yaşanacağına delalettir.

Rüyada birini bastonla görmek düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, kendisini hiç olmadığı kadar kötü bir durumda bulacağına, ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada bastonu kaybetmek huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, Allah’ın kendisine herşeyin en iyisini, en lüksünü, en güzelini ve en fazlasını nasip edeceğine, hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments