Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baston kırıldığını görmek

Rüyada baston kırıldığını görmek

Rüyada baston kırıldığını görmek yaşama dört elle sarılacağına ve gelecek ile ilgili beklentiler içine gireceğine, rakiplerin kazanılan başarılar ardından üzüleceklerine ve girilen bir yarışın kazanılacağına, uzak bir yerden beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine, ailesini de aynı ölçüde mutlu edip, gururlandıracak işler yapacağına, kafasında hiç soru işareti ve belirsizlik olmadan girişimde bulunacağına, kişinin dualarının ve hayallerinin gerçekleşeceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada baston kırıldığını gördüyseniz:

  • Yakınlarınızın size bir sürprizi olabilir.

Rüyada baston kırıldığını görmek maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, kendini toparlayamayacağına, sıkıntıların sevilen bir aile dostunun yardımı ile çözüme kavuşacağına, sağlık sorunları ile geçen bir dönemin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada bastonunu kaybetmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, çok uzun zamandan beri yaptığı işte çeşitli sorunlar yaşayacağına, hayatın güzelliklerinden nasipleneceğine, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine delalettir.

Rüyada altın baston görmek daha kötü günler yaşayacağına, yakın bir arkadaşın başının sıkışması üzerine yardımına koşulacağına, yaşanan bütün üzüntülerin biteceğine delalet eder.

Rüyada baston tutmak yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden baston almak kazancının Allah’ın yardımı ile çok büyük oranda artacağına ve maddi ve manevi olarak çok rahat bir duruma geleceğine, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına ve çalıştığı yerin yönetimi tarafından üst bir mevkiye getirileceğine, atacağı bazı adımlardan ötürü pişmanlık duyabileceğine, kararsız kaldığı bir zamanda çok hatalı bir karar vererek kendisini zor duruma sokacağına yorulur.

Rüyada bastonla birini dövmek çok büyük atılımlar yapılarak üst mevkilerde bir yere terfi edileceğine, alınan eğitime uygun bir çalışmanın bulunması ile cebe yüklü miktarda kazanç gireceğine ve büyük bir saygınlığa sahip olunacağına, maddi imkânlarının çoğalacağına, rızkının artacağına ve hane içindeki keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada demir baston görmek karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına, bu kimseler sayesinde yaşamına heyecan, renk ve eğlence geleceğine, rahata ereceğine, yeni kazanç kapılarına kavuşacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına delalettir.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek keyfinin kaçacağına, sağlığının ve ağız tadının yerinde olacağına, yaşanabilecek kazaların bertaraf edileceğine, daha dikkat çeken  ve iş konusunda tercih edilen bir kişi olunacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments