Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonlu dede görmek

Rüyada bastonlu dede görmek

Rüyada bastonlu dede görmek maharetli bir kişi ile evlenileceğine, rahat bir hayat yaşanacağına, düşmanlarını çatlatacak kadar mutlu olacağına, hayatına dair isteklerini yeniden gözden geçireceğine, engellerin ortadan kalkacağına, paraya ve mala kavuşacağına, yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, işinde en üst noktaya gelmek için hırslı, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, endişe ve kaygılarınızın yersiz olduğuna yorulmaktadır.

Rüyada bastonlu dede gördüyseniz:

  • Bazı konularda risk alıyor olabilirsiniz.

Rüyada bastonlu dede görmek ruhen rahatlığa erileceğine, hayır, iyilik ve güzellik bulacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp güzel ve kazançlı işler yapılacağına işarettir.

Rüyada bastonla birini dövmek iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, beklentilerinin ve ideallerinin de gerçekleşeceğine, kendisini çalışmalarından ötürü kıskanan ve çekemeyen kişiler tarafından elini attığı işlerin baltalanacağına yorulur.

Rüyada birine baston vermek yapılan hatalar yüzünden çok büyük üzüntü duyulacağına, maddi ve manevi olarak bir sıkıntı çekileceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, hacetinizin giderilmesine tabir olunur.

Rüyada bastonlu kadın görmek uzun zaman boyunca bu durumla uğraştıktan sonra çok zor bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına, sevap işlemek için uğraşacağına, çok zor durumlar ile karşı karşıya kalacağına alamet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, kardeşlerin birbirlerine destek vermeleri sayesinde işlerin yoluna gireceğine, düşmanına galip geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada baston görmek geçim derdi çekmeyeceğine, ihtiyaçlarını kolaylıkla ve gönlünce karşılayacağına, aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup çok büyük bir rahatlığa ereceğine, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına alamet etmektedir.

Rüyada başkasının elinde baston görmek hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her işi alnının akı ile yerine getireceğine, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına, kısa bir süre sonra depresyona girileceğine, uzun yıllar boyunca çok büyük bir kırgınlık ve küskünlük yaşayacaklarına, aile büyüklerinin araya girmesine rağmen yine de herhangi bir barış yaşanmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada demir baston görmek bereketin ve karın artacağına, gittiği yerde de aradığı huzuru bulacağına, planların boşa gideceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments