Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada baston tutmak

Rüyada baston tutmak

Rüyada baston tutmak yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, her istediği bilgiye ve eğitime erişeceğine, diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, kısa süre içinde kazancını epey arttıracağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına, sağlık sorunlarının başgöstereceğine, her şeyin güllük gülistanlık hale geleceğine, huzurlu bir insan olacağına, çok mutlu olacağına, uzun zamandan beri çok sorun yaşadığı bir konuda hayırlı bir sonuca varacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına ve ortaya koyacağı bazı çalışmalar sayesinde üst mevkide bir yere terfi edileceğine, hane içinde samimiyetin ve dürüstlüğün baki kalacağına yorulur.

Rüyada baston tutmak gördüyseniz:

  • Beklentileriniz ne kadar az olursa o kadar az hayal kırıklığı yaşarsınız.

Rüyada baston tutmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, kendisini mutlu edecek ve kazanç sağlayacak yeni uğraşlar edineceğine alamet etmektedir.

Rüyada bastonla yürümek kurulu düzeninin olacağına, emeklerinin karşılığını almaya başlayacağına, takdire layık işler yapacağına bu sayede saygınlık göreceğine, büyük ve meşakkatli bir işe ortak olunacağına, büyük başarılar kazanılacağına, sevilen ve değer verilen bir kişi ile ortaklık kurulacağına, iş hayatında çok büyük kar edileceğine inanılır.

Rüyada birini bastonla görmek kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, kazancının düşeceğine, kısmetinin kapanacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek aynı zamanda bu kazancın yeteri kadar olmayacağına, bu işe güvenerek aldığı bir borcu ödeyemeyeceğine, maddi olarak çok büyük imkânlara sahip olacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına işarettir.

Rüyada başkasının elinde baston görmek arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine, uzun yıllardan beri kurduğu hayallerine kavuşacağına, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine, kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine tabir olunur.

Rüyada bastonlu kadın görmek işsizse iyi koşullarda bir iş sahibi olacağına, maddi gücünün eksileceğine, eline geçen kazancın bereketsiz olacağına işarettir.

Rüyada bastonunu kaybetmek meslek hayatında istediği noktaya geleceğine, kısmetinin bir süre daha istediği gibi olmayacağına, neşesini kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada beyaz baston görmek uzun zamandan beri özlem duyulan bir kişiye yakında kavuşulacağına, dost sandığı o kişinin kendisine karşı hiç de iyi niyetler taşımadığını fark edeceğine ve kendisinin de ona karşı kendini korumanın ve kurtarmanın çarelerini bulacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments