Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada altın baston görmek

Rüyada altın baston görmek

Rüyada altın baston görmek kendisini ferahlamış hissedeceğine, günahların affedilmesine, hatalardan tövbe etmeye, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine, belalardan korunacağına, iyileşeceğine, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına, rüya sahibinin şimdiye kadar hiç üzülmediği kadar üzüleceğine, karalar bağlayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine alamet eder.

Rüyada altın baston gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin gerçeklik anlayışı sizinle bağdaşmıyor olabilir.

Rüyada altın baston görmek yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, çok büyük bir ferahlama ve rahatlık yaşayacağına, çok başarılı ve hayırlı işlere imza atacağına, sıkıntılarını bir köşeye bırakarak daha doğru bir kişi olmak için çaba göstereceğine, geleceğe dair şimdiden yatırım yapacağına işaret eder.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına, külfeti olan, kişiye rahatsızlık veren insanlardan kurtulacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde baston görmek makam ve rızık sağlayacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden baston almak garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine, başına gelenlere takılıp kalmak, talihe kızmak yerine her zaman ne yapabileceğine, aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına delalettir.

Rüyada bastonla yürümek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kalp kırıklıklarının yaşanacağına ve kötü sözlerin işitileceğine, ezilmeden, fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, maddi gücünün her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Rüyada bastonlu adam görmek ihtiyaçlarını da gideremez duruma geleceğine, hızlanacağına, işlerin yoluna gireceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, sorunlarının azalacağına, yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine işarettir.

Rüyada elinde baston görmek aile hayatında ters giden şeylerin düzeleceğine, hayırlı ve iyi kalpli bir kişi ile evlilik yolunda bazı adımlar atılacağına, hiç olmadık bir sebepten ötürü parasal ve ruhsal zarara düşeceğine, en ufak hatasını bile erkenden fark ederek önlem alacağına işaret eder.

Rüyada tahta baston görmek endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına, sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments