Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada demir baston görmek

Rüyada demir baston görmek

Rüyada demir baston görmek çok hayırlı ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, bol para kazanacağına, sevdiklerine kavuşacağına, onlarla doyasıya vakit geçireceğine, hem mal ve para kaybedeceğine hem de yüzünü yere eğdirecek işlere bulaşacağına, hayırlı bazı gelişmeler yaşanacağına, elinde çok büyük başarılar kazanacağı işler bulunduğuna ve bu işleri tam zamanında gerçekleştirdiği takdirde hatırı sayılır bir kazanç elde edeceğine, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, onlarla ayrı düşeceğine, işlerinin çok yolunda gideceğine rivayet eder.

Rüyada demir baston gördüyseniz:

  • Elinize para geçebilir.

Rüyada demir baston görmek eşler arasında bir soğukluk olacağına, neşesini ve moralini kaybedeceğine, mutsuz olacağına, sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, üzüntülerin yerini sevince bırakacağına tabir olunur.

Rüyada tahta baston görmek rüya sahibinin bunun ayrıcalığının ve ne kadar özel bir duygu olduğunun farkında olarak yaşayacağına ve onların her zaman kıymetini bileceğine, çok büyük sıkıntılar çekip çok zor durumlar ile karşı karşıya kalarak ister istemez aile bireyleri ile tartışacağına, maddi açıdan büyük bir kayba uğranacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölünün elinde baston görmek kişinin kendi ailesinden gelecek bir belaya, girdiği bir ortaklıktan büyük kayıplar ile çıkacağına, muradına ereceğine, cesaret ve özgüven sahibi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın baston görmek çalışmalarının kazanacağı başarı ile işadamlarının dikkatini çekeceğine, bu sayede iyi bir noktaya getirileceğine ve rahat, huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, hayırlı bir iş için bazı arkadaşlardan destek alınacağına, yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına delalettir.

Rüyada ölüden baston almak işlerinde verimin artacağına, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına alamet eder.

Rüyada bastonunu kaybetmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, sıkıntıların aşılacağına, ne kadar plan varsa gerçekleştirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başkasının elinde baston görmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, daha düşük bir kar sağladığı için borçlu duruma düşeceğine, özür dilemek yerine durumu daha da vahim hale getireceğine rivayet eder.

Rüyada bastonlu nine görmek kazançlı işler yapmak için imkânlarının artacağına, çok büyük sıkıntılar yaşamaya başlayacağına, kısa süre içinde rahata ererek yoluna devam edeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments