Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek sıkıntılardan kurtulup huzur bulmaya, yapacağı her yeni işin de kendisine hayır ve uğur getireceğine, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına, kötü günlerin arkada kalacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, eline geçen paranın bir kısmı ile de geleceğine, o arkadaşından büyük yardımlar alacağına, kesilen kişinin çözülmeyen sorunları varsa eğer kısa bir zamanda çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada bastonlu yaşlı adam gördüyseniz:

  • Alışılmadık kaynaklardan gelir elde edebilir veya karlı alışverişler yapabilirsiniz.

Rüyada bastonlu yaşlı adam görmek refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına, karşılaşacağı bazı olaylardan ötürü kalbinin kırılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada bastonlu yaşlı kadın görmek sıkıntılarını bir köşeye atacağına, bedenen ve ruhen iyi olacağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine, çeşitli tartışmalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada bastonlu adam görmek hak yolunda hayır işleri yapacağına, hane içinde yaşanan tartışmaların sona ereceğine, rüya sahibinin ruhsal olarak çok büyük bir yıkıma uğrayacağı bir döneme gireceğine ve bu dönemi atlattıktan çok uzun bir zaman sonra bile çok büyük üzüntüler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada başkasının elinde baston görmek çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, güzel bir geleceğin yaklaşmasına, kaldırabileceğinden ağır yükümlülüklerin altına gireceğine ve yerine getiremeyeceği sözler verip çok zor durumlarda kalacağına delalet eder.

Rüyada altın baston görmek mutsuz ve huzursuz günler geçirileceğine, üzücü bir tartışmaya girileceğine ve bu tartışma sonucunda çok sevilen biri ile yolların ayrılacağına, bir sebeple iş hayatında zor günler geçireceğine, ayrı kaldıklarına kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada bastonlu dede görmek uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, sorunların gelen kazançla birlikte sona ereceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına ve iş hayatına bütün ağırlığını vererek çok daha büyük atılımlar gerçekleştireceğine rivayet eder.

Rüyada elinde baston görmek hatadan dolayı zarar edeceğine ancak daha sonra işlerini toparlayacağına, çok başarılı olacağına, işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, birbirlerinin sıkıntılarına koşulacağına alamet eder.

Rüyada birini bastonla görmek sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine, hanesine huzurun, mutluluğun, rahatın ve konforun geleceğine, aradaki akrabalık bağının, samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına yorulmaktadır.

İnsan emeğini takdir etmek için ⭐Paylaş⭐ 🙏

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu sayfayı paylaşmayı ve kaydetmeyi unutmayın. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments