Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta yaralar görmek

Rüyada başta yaralar görmek

Rüyada başta yaralar görmek kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine, attığı her adımın kendisine hayır getireceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, dikkat çekeceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına, yeni işlerin geleceğine, eline geçen kazancı kendi işini kurmak için kullanacağına, çok mutlu olacağı ve kendisini çok iyi hissedeceği bir döneme gireceğine, adaletin geleceğine, biraz nefes alabilecek bir duruma geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada başta yaralar gördüyseniz:

  • Detaylı düşünün.

Rüyada başta yara kabuğu görmek iyi huylarını, prensiplerini, inancını bir kenara atıp daha fazla para elde etmek için hırsına yenik düşeceğine, büyük kazançlar elde edileceğine ve hayal edilen şeylere yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, akılda kalan ne varsa hayata geçirileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başta yaralar görmek eş, dost ya da akrabanın verdiği sözlerin gerçekleşmeyeceğine, üzüntülerin ve endişelerin biteceğine, kurulan yuvada mutlu ve huzurlu bir ömür sürüleceğine alamet eder.

Rüyada başta şişlik görmek güzelleşeceğine, zenginleşeceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına, uzun zamandan beri yaşadığı büyük bir üzüntünün son bulacağına, üzüntülerin ve dertlerin sona ereceğine, maddi ve manevi olarak yaşanan sorunların kısa sürede ortadan kaldırılacağına tabir olunur.

Rüyada başta ben görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, yardıma ihtiyaçları olduğu zaman elinden geleni yapacağına, maddi ve manevi olarak düşecekleri sıkıntılı durumlardan kurtulmaları için çok büyük çaba göstereceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine yorulur.

Rüyada başta çıban görmek zor günler geçirileceğine, sorunların günden güne artacağına, yaşanan problemlerin en kısa zaman içinde ortadan kalkacağına, ele geçen kazancın bu sayede çok artacağına, uğranılan zararların hızlı bir şekilde telafi edileceğine, hayırlı ve dürüst insanlar ile tanışacağına işaret eder.

Rüyada başta kan görmek girilen birçok işte doğru kararların verilmesi ve akıllıca adımların atılması ile çok büyük kazançlar elde edileceğine, kararsız kalınması ile işlerin açmaza gireceğine, yeteneklerini çok daha göze çarpacak şekilde ortaya koyma fırsatı bulacağına tabir olunur.

Rüyada başta beyaz örtü görmek zahmet çekilerek ve uzun süre üzerinde çalışılarak hazırlanmış olan bir projenin çok büyük kazanç getireceğine, olaylara daha pozitif yaklaşıp, işlerini sabırla yoluna koyacağına, gergin olacağına rivayet eder.

Rüyada başta sivilce görmek uzun süre bu durumla baş etmek için uğraşmak zorunda kalacağına, zarar verici olaylar yaşanacağına, zararların kısa zaman içinde telafi edileceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments