Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta yara kabuğu görmek

Rüyada başta yara kabuğu görmek

Rüyada başta yara kabuğu görmek zorluklar ve sıkıntılar yaşayacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, mutluluk duyulacak bazı adımlar atılacağına ve aile bireyleri ile çok huzurlu günler geçirileceğine, bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, bir dahaki sefer böyle kişiler ile karşılaştığında daha dikkatli davranacağına, yalan söyleyeceğine ve bu tip durumlar yüzünden iş konusunda da büyük sıkıntılar yaşayacağına, gece gezmelerinden, lüks restoranlarda yemek yemekten, iyi markalardan giyinmekten ve tatillere gitmekten geri kalmayacağına, fikirlerinin herkes tarafından kabul edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada başta yara kabuğu gördüyseniz:

  • Hatasız yaşama becerinizi veya mükemmelliğinizi test etmek isteyebilirler.

Rüyada başta yara kabuğu görmek tüm parasını kaybedeceğine, haksızlığa uğranacağına, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine inanılır.

Rüyada başta yaralar görmek bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, de hem makam ve itibarının hem de zenginliğinin çoğalacağına, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine rivayet eder.

Rüyada başta beyaz örtü görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, maddi anlamda da manevi anlamda da zayıflayacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, hane içinde çatlak seslerin yükselmesi ve herkesin kendi başına hareket etmesi üzerine aile birliğinin sarsılacağına alamet eder.

Rüyada başta kan görmek keyiflerinin yerinde olacağına, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, esenlik, huzur ve saadet bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başta taç görmek huzursuz ve mutsuz olacağına, anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine işaret etmektedir.

Rüyada başta sivilce görmek hafifleyeceğine, çevresinin hayırlı ve iyi kişilerle dolacağına, onunla ömrünün sonuna kadar ayrılmayacağına, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına inanılır.

Rüyada başta şişlik görmek hileli bir işle karşılaşılacağına, büyük manevi zararlar yaşanacağına, çok uzun bir zamandan beri yapılan işte hiç beklenmedik şekilde maddi krize girileceğine, çözüm için karar verme aşamasında ikilemde kalacağına, başarısızlığının bedelini yokluğa düşerek ödeyeceğine tabir edilirken bir diğer yandan da kendisine büyük cezalar getirecek hatalar yapacağına rivayet eder.

Rüyada başta ben görmek güvendiği kişilerin kendisini yarı yolda bırakabileceklerine ve rüya sahibi için belki de kabus gibi geçecek şanssız bir dönemin yaşanacağına, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına, elindekileri kaybedeceğine bu nedenle büyük bir özgüven ve cesaret kaybına uğrayacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments