Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta çıban görmek

Rüyada başta çıban görmek

Rüyada başta çıban görmek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına, kazancındaki verimliliğin artacağına, işlerinin yoluna gireceğine, ahiret inancına göre yaşanacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, bereketli işler yapılacağına, askıya alınmış olan çalışmaların ve projelerin nihayete erdirileceğine, dini bütün biri olarak yaşadığı hayatı başkaları için de güzelleştirmeye çalışacağına, ortaklardan birinin yapacağı hatalar yüzünden iş hayatında prestij kaybı yaşanacağına, işlerinin günden güne daha iyi bir hal alacağına, kısmetlerinin artacağına, hayırlı kişiler ile tanışıp çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başta çıban gördüyseniz:

  • Eski bir partneriniz hayatın basit tatlarını hatırlatabilir.

Rüyada başta çıban görmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, böyle bir durumda da yapmak istediği işlerden zarar edeceğine, çok daha iyi işler yapıp insanlar arasında saygı görmesine vesile olacağına, büyük bir iş kurup kendi ekmeğini kendi kazanabilecek duruma geleceğine yorulur.

Rüyada başta yaralar görmek geçiştirdiği sorunlarından kurtulacağına, ancak işlerin gün geçtikçe daha da bozulması ve düşünülen adımların atılamaması yüzünden bazı sorunlar yaşanacağına, toplumdaki yerinin sağlamlaşacağına ve yine toplumun önde gelen ender isimleri arasına gireceğine alamet eder.

Rüyada başta taç görmek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada başta şişlik görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, iyi gelir getiren işler yapılacağına, ufkunun açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta sivilce görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, kendisi ile ilgili olarak çıkan bazı dedikodulara karşı sevdiklerini korumak için bazı tatsız olaylar yaşayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta beyaz örtü görmek bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine, eğitim aldığı branşa ve yeteneklerine göre bir işe gireceğine, bu işle birlikte çok daha fazla şey öğreneceğine, kendisine çok faydası dokunacak bilgilere ulaşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta kan görmek el attığı bütün işlerde çok büyük kazanç elde edeceğine, her istediği şeye yakın zamanda sahip olacağına, bazı sorunlardan ötürü kendisini üzgün hissedeceğine, yükseleceğine, isteklerine ve arzularına kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta ben görmek güzel ahlakı ve iyi kalbi sayesinde Allah’ın sevgili kulları arasında olacağına, kendini yiyip bitireceğine, çevresindeki kimselere şüpheyle bakmaya başlayacağına yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments