Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta sivilce görmek

Rüyada başta sivilce görmek

Rüyada başta sivilce görmek arzularınızın gerçekleşeceğine, hayırlı işler gerçekleştirilerek kazanılan paranın boş işlere harcanacağına, bunun da kendisi için daha içinden çıkılmaz halleri doğuracağına, çalışmaların bol kazanç getireceğine, anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına, mutsuz olacağına, bir sebeple ailesi tarafından korunmasına rağmen sıkıntı çekeceğine, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına alamet eder.

Rüyada başta sivilce gördüyseniz:

  • Özgürce hareket ediyorsunuz.

Rüyada başta sivilce görmek çok büyük bir üzüntü duyacağına ve çok daha kötü durumlara düşebileceğine, sakin bir şekilde ilerleyen bir projeye girip çok emek verdikten sonra hiç istemediği bir sıkıntı yaşayacağına, eşsiz fırsatlar elde edeceğine, destek göreceğine, emeklerinin karşılığını almaya nail olacağına inanılır.

Rüyada başta taç görmek iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, bir sebeple eşlerin huzurunun kaçacağına fakat daha sonra aile büyüklerinin araya girmesi ile dertlerin biteceğine, çok büyük hastalıklar ve üzüntüler yaşasa bile çok dirayetli olduğu için herhangi bir sorun ile karşılaşmayıp sağlıklı bir hayat süreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başta kan görmek alınteri ile kazanılan paranın hayırlı bir iş için bir kenara konulacağına, kişinin hayatını allak bullak edeceğine, ayaklarının yere basması yerine daha hayalci davranan rüya sahibinin ailesiyle arasında da geri dönüşü zor sıkıntılar ve kavgalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başta şişlik görmek çok hayırlı ve güzel günler göreceğine, yeni bir hayata adım atılacağına, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta yaralar görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başta beyaz örtü görmek işlerinin yoluna girmesi ve aile saadetinin yerinde olması sayesinde huzur bulacağına, uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, sıkıntı ve zahmet çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada başta ben görmek yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, hedeflerine yaklaşacak fırsatlar elde edeceğine, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada başta yara kabuğu görmek zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, kırgınlıkların ve kızgınlıkların geçeceğine ve sevilen bir işi ile aradaki mesafelerin aşılacağına, ticaretinin büyüyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments