Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta kan görmek

Rüyada başta kan görmek

Rüyada başta kan görmek huzur kaçıran olayların sona ereceğine, çok büyük kazançlar sağlayacağına ve bu durumların aile yaşantısına da çok etki edip aile bireylerini de mutlu edeceğine, ortaklı işlere girileceğine, alim ve bilge insan olacağına, maddi açıdan nefes alınacağına, dertlerin ve sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, ticaretinin gelişeceğine, rızkının genişleyeceğine, elinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına yorulur.

Rüyada başta kan gördüyseniz:

  • Sağlığınızda önemli bir zayıflık olmamakla birlikte enerji seviyeniz düşüktür, fiziki bitkinlikler içinde olabilirsiniz.

Rüyada başta kan görmek borçlanacağına, hastalanacağına, yanlış kişilere denk geleceğine, güzel ve hayırlı başlangıçlar yapılacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başta çıban görmek atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine, amaçlarına, hedeflerine, hayallerine ve beklentilerine kavuşacağına, iş hayatı içinde zor zamanlar geçirileceğine, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada başta ben görmek büyük takdir toplanacağına, kötü ve tatsız sözler işiteceğine, kişinin yaşadığı olumsuzluklardan nihayet kurtulmaya başlayacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta taç görmek uzun zamandan beri içinde kalmış olan şeyleri gerçekleştireceğine ve yardımlarından ötürü rüyayı gören kişiye çok büyük bir minnettarlık duyacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, istihdam edeceğine tabir olunur.

Rüyada başta sivilce görmek elde bulunan güzel şeylerin zarar göreceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada başta şişlik görmek verilen kararların iyi sonuçlar doğuracağına, çok hayırlı kişiler ile tanışıp çok ses getiren biri olacağına, kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Rüyada başta yaralar görmek aile bireyleri arasında çok büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, kendisine fırsatlar yaratacağına, aşılması zor da olsa problemler için yardım alınacağına işarettir.

Rüyada başta beyaz örtü görmek tek başına elde ettiği bu zaferin de doyasıya keyfini yaşayacağına, elindeki işten büyük zararlar göreceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, aşk hayatının çok güzel bir hal alacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments