Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta beyaz örtü görmek

Rüyada başta beyaz örtü görmek

Rüyada başta beyaz örtü görmek ilişkinizin evliliğe doğru gidececeğine, planların alt üst olacağı olayların yaşanacağına ve çok zor bir dönem geçirileceğine, akabinde de acı çekerek vefat edeceğine, atılan adımların boşa çıkacağına, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayırsız bir akraba yüzünden diğer akrabalarla ters düşüleceğine, toparlanacağına, kendine geleceğine, esenliğe ve ferahlığa kavuşacağına, geçiminin çok daha kolay hale geleceğine ve dünyanın tüm güzelliklerinin ve nimetlerinin tadına varma şansına nail olacağına, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başta beyaz örtü gördüyseniz:

  • İlişkinizi daha ciddi boyutlara taşımayı bile planlamanız olasıdır.

Rüyada başta beyaz örtü görmek borçlarını ödeme imkânı elde edeceğine, kişinin duygusal davranarak aldığı kararlar sonrasında geleceğini riske atacağına, donanımlı kılacağına ve özellikle de eğitim aldığı alanda uzman kişi haline geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada başta yara kabuğu görmek karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, düşünmeden hareket edeceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok yüklü miktarda kazanç elde edileceğine inanılır.

Rüyada başta çıban görmek itibarını zedeleyeceğine, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başta yaralar görmek sağlıkla ilgili olarak yaşanan bir sorunun ortadan kalkacağına ve aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri istenen bir işe girileceğine, ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada başta şişlik görmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, eve kapanıp, kendine döneceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına işaret etmektedir.

Rüyada başta kan görmek bir sebeple gün geçtikçe daha büyük zararlar edeceğine, ömrünüz boyunca elinizi attığınız her işte çok başarılı ve çok mutlu olacağınıza, Allah’ın da yardımıyla aşk ve iş hayatınızda şansınızın açılacağına, sağlanan başarı sayesinde yeni iş teklifleri ve yüksek miktarda para kazanılacağına delalet etmektedir.

Rüyada başta ben görmek kendisini çekemeyen insanların kurduğu tuzaklardan kurtulacağına, çok büyük ve kazançlı çalışmalar elde edeceğine ancak daha sonra sıkıntılı bir döneme gireceğine, çok büyük zararlar edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, çok büyük zenginliğe sahip olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada başta sivilce görmek insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine, uzun süre bu olayın etkisinden kurtulamayacağına, kızgınlıkların geçeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments