Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başta taç görmek

Rüyada başta taç görmek

Rüyada başta taç görmek zengin bir hanımdan yardım görüleceğine, maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, dileklerin yerine geleceğine, tövbelerin kabul olacağına, çok daha farklı bir yaşam sürüleceğine, her konuda gelişme gösterileceğine, her türlü musibetten ve melanetten uzaklaşılacağına, bir sebeple sıkıntıların tekrar artacağına, hikmetli ve asil insanlardan olacağına, insanlara yol göstereceğine, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başta taç gördüyseniz:

  • Diğerleriyle uyumlu hareket edebilmek için çok fazla enerji harcıyor olabilirsiniz.

Rüyada başta taç görmek kazancı bol işlerle uğraşıp, hayırlı işler yapacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından yakın zaman içinde kurtulacağına, emek ve değer verdiği kişilerden nankörlük ve vefasızlık göreceğine alamet eder.

Rüyada başta şişlik görmek çalışmalarının hayal ettiği takdiri toplayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içinde yapacağı bazı çalışmalar sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada başta sivilce görmek muradına ereceğine, amaçlarına ve hedeflerine nail olacağına, ortaya konulacak çalışmalar ve gerçekleştirilecek projeler sayesinde çok iyi paralar kazanılacağına, onlara doyasıya sarılacağına, sevdiğini söyleyeceğine delalet eder.

Rüyada başta ben görmek çok büyük ve değerli işlere imza atacağına, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, değişik insanlarla karşılaşacağına işarettir.

Rüyada başta beyaz örtü görmek yaşam standartlarının ve hayat kalitesinin düşeceğine, ekonomisinin ve aile bütçesinin sarsılacağına, hayalini kurduğu şeylerin ayağına geleceğine, arzu ettiği mutlu yuvaya sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, üzüleceği ve çok mutsuz olacağı bir dönemin yaşanacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada başta yaralar görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, kişinin toplumdaki statüsünün yükseleceğine, herkesin istediği bir kariyeri olacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına yorulur.

Rüyada başta yara kabuğu görmek işlerini daha iyi duruma getirmek için bu kişilerden destek isteyeceğine, alacağı desteği kısa bir zaman içinde çok sorun yaşadığı bir problemi çözeceğine, yardıma muhtaç insanlara büyük yardımlarda bulunacağına, telaşlı günler yaşansa da kişinin keyfinin yerinde olacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine delalettir.

Rüyada başta kan görmek gelecek ve geçim kaygısının başlayacağına, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, maddi güç sahibi olacağına ve böylece ticaret hayatında kendisiyle mücadele halinde olan kişileri de etkisiz hale getireceğine delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments