Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada başörtü açmak

Rüyada başörtü açmak

Rüyada başörtü açmak büyük bir proje gerçekleştirileceğine, sevilerek yapılan bir hobinin iş haline getirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, özel hayatında da bazı yeni kararlar alacağına, kendisini çok yıpratacağına ve üzüleceğine, sevinç gözyaşları döküleceğine, yorgunluğun atılacağı ve yeni iş fikirleri ile dönüleceği bir tatile çıkılacağına, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, bir sağlık sorunu yüzünden uzun bir süre boyunca hayata ara verileceğine delalet etmektedir.

Rüyada başörtü açmak gördüyseniz:

  • Maddi durumunuzu yenilemenize yardım edebilecek bir fırsat stresi azaltabilir.

Rüyada başörtü açmak çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, kazaya ve belaya çok yaklaşacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok güzel şeyler ile karşılaşılacağına tabir olunur.

Rüyada başörtüyü açmak büyük kazançlar elde edeceğine, girdiği her işte çok başarılı olacağına, uzun bir zaman maddi ve manevi sıkıntılar yaşanacağına, çok büyük zararlar edeceğine, sorunların daha kolay ve daha hızlı bir şekilde çözüm bulacağına inanılır.

Rüyada mavi başörtülü kadın görmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, yeri ve zamanı geldiğinde sorumlularına bunun hesabını soracağına delalet etmektedir.

Rüyada başörtü hediye almak fakirliğinin biteceğine, mal ve varlık sahibi olacağına, çok üzücü olaylar ile karşı karşıya kalacağına, malvarlığının artacağına yorulur.

Rüyada başörtü takmayı unutmak girdiği işlerde zorluk çekeceğine, hayırlı günlerin geleceğine, tüm hayatını manevi değerlerine ve inancına uygun şekilde inşa edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada başörtü kesmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, yanında çalışan insanlara hem ekmek yedireceğine, mal ve mülk kaybı yaşanacağına, yakın bir arkadaşla ters düşüleceğine yorulur.

Rüyada başörtülü olmak neşesinin ve ağız tadının kaçacağına, bol rızık elde edeceğine, daha fazla mal ve gelir sahibi olacağına, aksiliklerin ortadan kalkacağına, kızgınlıkların geçeceğine inanılır.

Rüyada yırtık başörtü görmek mutluluğa ve huzura yaklaşacağına, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kısa bir zaman içinde kurtulacağına, bazı sorunların aile bireyleri arasında tartışma yaratacağına, iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, kalp kırıklığı ve hayal kırıklığı yaşanacağına ve sıkıntı çekileceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments